Acun Bu Sefer Baltayı Taşa Vurdu

Gözde ÖZTÜRK
By -
0
Zeynep ılıcalı, yapımcı ve sunucu olan 7 yıllık eşi Acun ılıcalı'yı kendisini 20 yaşındaki moda tasarımında okuyan Şeyma Subaşı ile aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı.

iki kız annesi olan Zeynep ılıcalı evlendikten sonra eşinin elde ettiği 50 milyon TL'lik servetinin yarısını talep etti. Zeynep ılıcalı bu büyük dava için Mehmet Ali Erbil'den yüklüce tazminat alan Tuğba Coşkun'un avukatı Altın Mimir ile el sıkıştı. Acun ılıcalı ise Sibel Can'ın boşanma avukatlığını yapan Kezban Hatemi'yle anlaştı.

Kezban Hatemi, oğulları Emir'in velayetini Sibel Can'ın üzerine almayı başarmış, sanatçının "Sulhi Aksüt'ten bir an önce boşanmak istiyorum, onun bir şeyini istemiyorum" demesi üzerine oğluna bin beş yüz lira nafaka bağlatmıştı. Hatemi, hararetli ve hızlı konuşmalarıyla tanınıyor.



Altın Mimir ise Erbil'in oğlu Ali Sadi Erbil'in harcamaları için aylık 10 bin TL'lik nafaka, Astoria Kempinski'de 3 milyon dolarlık penthouse daire, Tuğba Coşkun'un oğluyla oturması için 1 milyon dolarlık ev, ve Bodrum'da 1 milyon Dolar değerindeki yazlığın Tuğba Coşkun'a verilmesini sağladı.

Bakalım Zeynep ılıcalı'nın avukatı müvekkilinin eşinden talep ettiği mal varlığının yarısı tutarındaki 25 milyon lirayı Hatemi'ye rağmen Acun ılıcalı'dan koparabilecek mi?

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)