Beyazıt, Acun'a rakip olacak

Gözde ÖZTÜRK
By -
0
‘Gerçekten yapamıyorsanız gelin’

Ünlü şovmen ve sunucu Beyazıt Öztürk, yakın dostu Acun Ilıcalı’ya rakip oluyor. Önceki gün Denizbank’ın düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin karşısına geçen Beyaz, yeni projesini anlattı. Beyaz Show’a yeni bir bölümeklediklerini dile getiren Öztürk, Acun Ilıcalı’nın ‘Yetenek Sizsiniz’ programı gibi bir bölüm hazırladıklarını anlattı. Öztürk, “Daha önce şarkı yarışmaları ve dans yarışmaları düzenlendi. Hep yetenekliler ve yapabilenler geldi. Biz tamamen ‘yeteneksizsiniz’ yapacağız. ‘Gerçekten yapamıyorsanız gelin’ diyoruz. Ben de çıkacağım, yapamadığım şeyleri yapmaya çalışacağım. En beceremeyen ve yapamayanları çağırıyoruz. Bizimki gerçekten ‘yeteneksizsiniz’ olacak” diye konuştu.

ALBÜM YOLDA

Beyazıt Öztürk, çıkaracağı pop albümünün hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, “Poptan popa fark var. Ben Candan Erçetin, Özdemir Erdoğan, Tanju Okan ve Hümeyra tarzı severim. Müzik kalitesi onlara benzeyebilir. 12 tane şarkı olacak. İki tane de eski şarkı olacak. Özdemir Erdoğan’ın ‘Pervane’ şarkısını okuyacağım, Türkiye’nin önde gelen isimleriyle düet yapacağım. Albümü 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yetiştirmek istiyoruz. Beyaz Show’a gelen şarkıcılar, albüm hazırladıklarında çok çalıştıklarını söyler. Meğer albüm çıkaranların gerçekten bir derdi varmış. Yazıkmış onlara gerçekten. İçine girince anlaşılıyor” diye konuştu.

‘BİR JÜRİ OLDUM OLAY OLDU’

‘Yok Böyle Dans’ yarışmasında söylediği “Devamı Discovery Channel’da” sözünü Tarkan’ı eleştirmek için söylemediğini belirten Beyaz, “Acun’un programına bir jüri üyesi olduk, olay oldu. Belgeselle ilgili olay çıktı, o tamamen arkadaşlar arasında yaptığım taklittir. Ben de “Öyle bir şey yapayım” dedim. Bir okudum, altından bambaşka bir şey çıktı. Ben jüri üyesi olamıyorum, kimseyi kıramıyorum çünkü. Tarkan’ın seslendirdiği belgeseli izleyemedim. Konuyla ilgili şeyler okudum sadece. Tarkan’ın belgesel seslendirmesinde bir şey yok. Bir gün belgeselci Tarkan’ı seslendirirse o zaman sorun olabilir” diye espri yaptı.

‘BİR TEK HACİVAT’I İYİ OYNADIM’

Ünlü şovmen “Yeniden oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Oyuncukla ilgili keşke yapsam diye derdim olmadı. Sağ olsun teklifler de geldi. Yazın sinema projesi var ama olur mu, bilmem. Oyunculukla ilgili tek adam akıllı onadığım film ‘Hacivat Karagöz’ idi. Başka arkadaşlara sorsanız, ‘Evet oradaki performansı iyiydi, devam etsin’ diyebilir. Bana sorarsanız belki de sadece “Hacivat rolünü iyi oynadım” derim. Benim oyunculuk geçmişim yok. Milletin filmini de mahvetmeyelim” dedi.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)