Canlı yayında skandal

Hüseyin TÜRKER
By -
0










Ekranda kurulan "reyting tezgahını" örtbas edilmeye çalışılsa da yönetmenin kurduğu tezgah ortaya bakın nasıl çıktı..


Deniz Feneri'nin bir dönem ekran yüzü olan Uğur Arslan ile sanatçı Songül Karlı'nın Fox TV'de hazırlayıp sunduğu "Su Gibi" adlı evlilik programında adaylar kavga etti, yalanlar bu kez ortalığa saçıldı. Arslan, ekranda kurulan "reyting tezgahını" örtbas etmeye çalışsa da adaylar susmadı ve yönetmenin kurduğu tezgahın tamamını anlatıverdi.

ARSLAN SUSTURMAYA ÇALIŞTI AMA NAFİLE

Programda tantanayı çıkaran şey ise Ali Bey'in kendisinden oldukça küçük olan Huri Hanım'a kendisini istemediğini söylediği sözleri oldu. Ali Bey'in bu çıkışına sinirlenen Huri Hanım, programa yönetmenin isteği üzerine çıktığını söyleyerek, "Ali Bey ben de sizi istemiyorum. Yönetmen bana talip ol dedi. Hani tantana olsun... Reyting olsun..." diyerek programdaki kurulan çirkin tezgahı açıklayıverdi.

NE YAPTIN HURİ HANIM!

Huri Hanım'ın Ali Bey'in kulağına eğilerek söylediği bu sözler ekrana yansıyınca Arslan ve Karlı büyük şaşkınlık yaşadı. Bu sözler üzerine şaşıran Arslan, apartopar söze girerek "Huri Hanım bunları konuşmayın yani. Bunları görüşmeodasında konuşursunuz." diyerek yaşanan rezaleti örtbas etmeye çalıştı,

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)