Devler kuyruğa girdi

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Bu sezon gösterdiği performansla takımı Borussia Dortmund'un Bundesliga'nın zirvesine çıkmasında büyük pay sahibi olan Milli yıldız için Liverpool, Inter ve Juventus'un devrede olduğu bildiriliyor.

Futbol yaşantısını Borussia Dortmund'da sürdüren ve gerek Alman ekibinin formasıyla gerekse milli takımdaki performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Nuri Şahin için Avrupa'nın önde gelen takımları adeta kuyruğa girdiler.

İngiltere Premier Lig'de sıkıntılı günler geçiren Liverpool'da teknik direktör Roy Hodgson'un Ocak ayı ara transfer döneminde takıma kurtarıcı olarak Nuri Şahin'in alınmasını yönetime bildirdiği ifade ediliyor. Ara transfer
döneminde 5 ya da 6 futbolcu almayı planlayan Liverpool'da takımın yeni sahipleri NESV Grubu'nun da kesenin ağzını açtığı ve Hodgson'a Nuri'nin alınması için girişimlerde bulunacaklarına dair söz verdikleri İngiliz basını tarafından dile getiriliyor. Bu amaçla Liverpool Futbol Stratejileri Direktörü Damien Comolli'nin Borussia Dortmund'la görüşmeleri yürüteceği belirtiliyor.

Bu arada Nuri Şahin için devreye giren takım Liverpool değil. Yine Liverpool gibi sıkıntılı günler geçiren ve şampiyonluk yarışında büyük yaralar alan son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu İtalyan ekibi Inter de Nuri transferi için kolları sıvadı. Teknik Direktör Rafael Benitez'in de tıpkı eski takımı Liverpool'un çalıştırıcısı Roy Hodgson gibi Nuri transferi için yönetime baskı yaptığı ifade ediliyor.

İtalyan basınına göre Nuri transferi konusunda Inter yalnız değil. Bir başka İtalyan devi Juventus'un da Nuri Şahin konusunda Alman ekibiyle temasa geçmeye hazırlandığı iddialar arasında yer alıyor.

Bu arada Nur Şahin için Liverpool'un en az 15 milyon euroluk bir transfer teklifiyle Dortmund'un kapısını çalmaya hazırlandığı bildiriliyor.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)