Fenerbahçe'de neşeli idman

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın başındaki yarım saatlik bölüm basın mensuplarına açık tutuldu. 

Sarı-lacivertliler bu bölümde ısınma ve pas çalışmaları yaparken, kaptan Alex, Lugano, Cristian ve Andre Santos'tan oluşan grubun antrenmandaki neşesi ve kahkahaları dikkat çekti. 

Pas çalışmasında ortadaki oyuncu belli pas sayısında topu kapmayı başaramayınca takım arkadaşları bu futbolcuyu kulağına küçük vuruşlar yaparak cezalandırdı. 

Şiddetli diş ağrısı çeken Niang tedaviye gittiği için antrenmana katılmazken, sol dizinde ağrı bulunan Bilica salonda çalıştı. Özer ise bireysel futbolcu antrenörü Dolu Aslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yaptı. 

Kaleci Volkan Demirel belindeki ağrı nedeniyle antrenmana katılmazken, ayak başparmağındaki tedavisi süren Gökhan Ünal, Kazım ve İspanya'da bulunan Güiza antrenmanda yer almadı. 

-YALOVA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ'NDEN ÇİÇEKLİ ZİYARET- 
Yalova Fenerbahçe Derneği üyeleri çiçeklerle antrenmana gelerek ilk yarının son maçı öncesi sarı-lacivertli ekibe destek verdiler. 

Antrenman başladıktan bir süre sonra teknik direktör Aykut Kocaman, kaptan Alex ve Emre dernek üyelerinin yanına gelerek birlikte fotoğraf çektirdiler. 

Çiçekleri Aykut, Alex ve Emre'ye veren dernek üyeleri beraberinde getirdikleri formaları dafutbolculara imzalattılar. 

Dernek üyelerinin getirdiği çiçeklerin arasında bir de üzerinde ''Hep Destek'' yazan çelenk yer aldı. 

Fenerbahçe, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)