Fernandes İçin Kötü Haber Hemen Geldi.

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, takımda kimlerin gidip kimlerin kalacağından, yeni tranferlere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kanaltürk'te yayınlanan Son Kale programına telefon ile bağlanan Serdal Adalı, takımdan gidecek oyuncuların ne zaman gideceğini açıkladı.

Serdal Adalı yaptığı açıklamada, "Takımdan gidecek oyuncularGaziantepspor karşılaşmasının ardından belli olacak. Yaptığımız Manuel Fernandez transferi opsiyonlu diğer iki oyuncuyu(Almeida, Simao) kısmetse bonservisi ile birlikte alacağız. Bu transferlerden bir tanesi UEFA'da oynayabilecek. Bunlar lig için yapılmış transferler. Manuel FernandezUEFA'da oynayamayacak" ifadelerini kullandı.

Tranferlerin maliyetinin yazın yapılan transferlerin %30'u kadar bir mebla olduğunu söyleyen Adalı, Ahmet Çakar'ın 'takımın teknik direktörü Bernd Schuster'den ne kadar memnunsunuz?' sorusuna verdiği cevap "Çok memnunuz" şeklindeydi.

Ahmet Çakar'ın çok memnunuz açıklamasını Serdal Adalı'dan dahada açmasını istemesi üzerine Serdal Adalı şu açıklamalarda bulundu: "Her şeyden önce bizim kimliğimize, Beşiktaş'ın kimliğine yakışır ofansif bir futbol oynattığı için memnunuz. Hocamız ile konuşurken ona ofansif bir futbol oynamak istediğimizi söyledik."

Yapılan transferlerin teknik direktör Bernd Schuster'in bilgisi dahilinde olup olmadığının sorulması üzerine Serdal Adalı yaptığı açıklamada, "Yaptığımız transferler teknik direktörümüz Schuster'in bilgisi dahilinde yapılıyor. Yaptığımız tranferler istediğimiz sisteme uygun transferler" ifadelerini kullandı.

Serdal Adalı ayrıca bu sezon şampiyon olmasalar dahi teknik direktör Schuster ile yola devam edeceklerini, Alman teknik adam ile 2 yıllık sözleşmeleri olduğunu söyledi.

Lig yarışında Trabzonspor'un birazcık önde olduğunu söyleyen Serdal Adalı, ikinci yarıda bu farkı kapatacaklarını ve yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağını söyledi.

GUTİ OLAYI

Geçtiğimiz günlerde alkollü yakalanan Guti Hernandez'in karakolluk olmasını ve kaza yapmasını nasıl yorumladığının sorulması ve futbolcuları kontrol edecek bir menajer takıma düşünüyorlar mı soruları üzerine Serdal Adalı şu açıklamalarda bulundu:

"Şuan mevcutta zaten bir menajerimiz var ayrıca Guti dünyada ilk kez içki içen ve kaza yapan insan değil. Bunlar her insanın başına gelebilecek olaylar. Fazla abartıldı. Türkiye'de daha büyük skandalların içinde yer alan oyuncular oldu. Biz gerekli önlemleri aldık."

Guti ile kaza yapan şoför canlı yayına başlanırken, Guti'nin aracı çok hızlı kullandığını ve kendi aracı olmasaydı Guti'nin o hız ile arkada bulunan polisleri öldürebileceğni söyledi.

Bir gazetede Guti'nin 'Türkleri sevmiyorum' lafının yer alması üzerine kendisini cevap hakkı verilen Serdal Adalı bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikle Guti bu olaydan sonra bizden ve takım arkadaşlarından özür diledi. Ayrıca kendisinin Türkiye'yi ve Türkleri sevmiyorum lafı doğru değil ve saçma sapan bir ifade. Guti Türkiye'yi de, Türkleri de çok seviyor. Böyle bir şey söylemesinin imkanı yok. Bize söylemedim diyor ve söylemezde" şeklinde konuştu.

Kaptanlığı Guti'ye vermeyi düşünüyormusunuz? sorusuna ise Serdal Adalı'nın cevabı şu şekilde oldu:

"Guti saha içerisinde daha toparlayıcı olduğu için Guti'ye kaptanlık vermeyi düşünüyoruz. Quaresma'da dahil takımda herkes Guti'yi kaptan gibi görüyor. Şuanda zaten bir kaptanımız var. İbrahim Üzülmez'den son derece memnunuz. İleride kendi aralarında konuşurlar ve bir karar alırlar."

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)