Gültiken: "Seyirci rekoru kıracağız"

Hüseyin TÜRKER
By -
0

Gültiken, yaptığı yazılı açıklamada, bu sezon başından beri maçları Alsancak Stadı'ndaoynadıklarını, Bandırmaspor müsabakasını da taraftar baskısını daha iyi hissettirebilmek için Alsancak Stadı'nda oynamak istediklerini belirtti. 

Ancak İl Güvenlik Kurulunun güvenlik gereği maçın Alsancak Stadı'nda oynanmasını istemediğini ve kararın istedikleri doğrultuda olmadığını bildiren Gültiken, açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
''Oynanacak olan stadın yerinin değişmesi hedeflerimiz için bir engel teşkil etmiyor. Takımımız, camiamız ve taraftarımızla şartlar ne olursa olsun başarımızı ortaya koyacağız. Bugünden sonra yapılacak olan şey, taraftar ve camiamızla bu maça konsantre olup maçı kazanmak ve hedefe doğru yürümektir. Bunu taraftarımızla, sporcularımızla ve camiamızla başaracağız. Biz Alsancak Stadı'nda binlerce seyirciye oynamayı arzu ediyorduk. Fakat şimdi binler değil onbinlerle Atatürk Stadı'ndaoynayıp seyirci rekorunu kıracağız.'' 

Pazar günü saat 13.30'da oynanacak maçın kapalı tribün biletlerinin 10, açık tribün biletlerinin ise 5 liradan satılacağı bildirildi.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)