Iverson herkesi diskoya götürdü

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Gece kulübünde bir kadınla sürekli öpüştüğü öğrenilen Iverson, çıkışta gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenince bir saat içeride bekledi.

Allen Iverson’ın gece kulübünde öpüştüğü kadının, eşi ve 5 çocuğunun annesi Tawanna Iverson olduğu iddia edildi...

IVERSON, GUTİ'NİN İZİNDE   
Yıllarca diskoya Nouma'yla giden Beşiktaş taraftarına bu yıl Guti ve Allen Iverson da eşlik edecek! Beşiktaş Cola Turka'nın NBA'den transfer ettiği süper yıldızı Iverson, henüz potaya yeterince sayı gönderemese de gece hayatında futboldaki rakibi Guti'yi yakaladı. Ünlü basketbolcu önceki akşam Ortaköy'de Versal adlı kulüpte kızlı erkekli kalabalık bir grup arkadaşıyla eğlendi. Allen Iverson'ın kulüpte bir kadınla sürekli öpüştüğü öğrenildi.

GÖRÜNTÜLENMEME ÇABASI
Allen Iverson gecenin sonunda gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenince arkadaşlarını önden çıkardı. Gruptaki bazı kadınların yüzlerini gizlemeye çalışması dikkat çekerken, Iverson, tam 1 saat gazetecilerin gitmesini bekledi. Gazeteci ler gitmeyince otomobilini kulübün bitişiğindeki otelin kapısına sıfır yanaştırdı. Buradan da çıkamayan ünlü basketbolcu sonunda bir arkadaşının da yardımıyla görüntü lenmeden bir taksiye binip uzaklaştı. 

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)