Mustafa Koç: Kızlarımı bir tek Fenerbahçe ağlatıyor!

Hüseyin TÜRKER
By -
0

Koç, "Kızlarım Aylin ve Esra her maça gidiyor. Ama takım yenilince ağlayarak eve geliyorlar" dedi.

Asbaşkan Ali Koç'un ağabeyi ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, "Kızlarım Aylin ve Esra her maça gidiyor. Ama takım yenilince ağlayarak eve geliyorlar" dedi.
KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, dün öğle yemeğinde spor dünyasının önde gelen isimleriyle buluştu.. Yazarımız ve Lig TV yorumcusu Sinan Engin, Beşiktaş futbol şubesi eski sorumlusu Celal Kolot ve TV 8 Spor Müdürü Faik Çetiner'in hazır bulunduğu yemekte, "fanatik" F.Bahçeli Mustafa Koç, futbol sevgisiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı..
'ALEX'E HAYRANIM'
F.BAHÇE Asbaşkanı Ali Koç'un da ağabeyi olan Mustafa Koç, Türkiye'de oynanan futbolu beğenmediğini belirtirken, "Son 3 yıldır Kadıköy'deki F.Bahçe maçlarına gitmiyorum.. Hatta başkan Aziz Yıldırım bile beni arayarak 'Mustafa Bey artık gel maçlara' diyor.. Kızlarım Esra ve Aylin büyük F.Bahçe fanatiği.. Onlar hemen her maça gidiyorlar.. Ancak F.Bahçe yenildiği zaman ağlayarak eve dönüyorlar.. Son zamanlarda bu durum sık yaşanmaya başladı" diye konuştu..
ALEX'İN F.Bahçe'ye büyük katkısı olduğunu da belirten Mustafa Koç, "Alex'in hayranıyım.. Onun F.Bahçe'ye hizmete devam etmesini isterim.. Keşke jübile yaptıktan sonra Türkiye'de kalsa ve kendi adıyla bir futbol okulu açıp gençleri yetiştirse" dileğinde bulundu..

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)