Necati'den Aslan'a mesaj

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Hagi isterse geri dönerim 
Radyospor Haber Aktif programında Erdem Soncul’un sorularını yanıtlayan Galatasaray’ın eskifutbolcusu Necati Ateş, Hagi’nin eski antrenörü olduğunu ve O isterse geri dönebileceğini söyleyerek, "Hagi benim eski antrenörüm, O isterse Galatasaray’a geri dönebilirim; Fakat ortada şu an için böyle bir şey yok" dedi. 

Galatasaray toparlanacaktır 
Sarı kırmızılıların ligde kötü bir dönem geçirmesi hakkında yorumlarda bulunan Ateş; "Galatasaray büyük takım, büyük bir camia. Her kulübün kötü sezonları olur. Galatasaray bunu atlatabilecek güçte. İyi kadroları var. Hagi büyük futbolcu, büyük antrenör. İkinci yarı kendilerini bulacaklardır" şeklinde konuştu. 

Antalyaspor’da başarılı olmak istiyorum 
Antalyaspor’da oynadığı futbolla eski günlerine döndüğünün sinyallerini veren Necati, "Antalyaspor’da kendimi buldum. Sözleşmem devam ediyor. Burada başarılı olmak istiyorum" diye söyledi. 

Daha iyi durumda olabilirdik 
Necati, kırmızı beyazlıların lig performansıyla ilgili olaraksa; "Şanssız birkaç maç oynadık. Daha iyi konumda olabilirdik. Hafta sonu Ankaragücü’nü yenerek, ligin ilk yarısını biraz daha iyi durumda bitirmek istiyoruz. İyi bir havamız var. Hedeflerimize ulaşabileceğimiz iyi de bir kadromuz var. UmarımAntalya olarak sezon sonunda iyi yerlerde oluruz" dedi.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)