SEKSİ ÇİFT KRİZDE

Hüseyin TÜRKER
By -
0


Matraş Deri'nin veliahtı Emre Matraş ve eşi Yeşim Erçetin, maddi zorluklar nedeniyle Acarkent'teki evlerinden çıkartılma durumuyla karşı karşıya kalınca Emre Matraş'ın annesi olaya el koydu.
 Çiftin birikmiş kira borçlarını ödeyen anne Matraş, oğlunun tüm masraflarını da üstüne aldı. Geçtiğimiz aylarda şarkıcı eşi Yeşim Erçetin ile bir single çalışması yapan ancak beklenen ilgiyi göremeyince eşine sahne yasağı koyan Matraş, kirasını ödeyemedikleri için Acarkent'teki villasından da çıkartılma durumuyla karşı karşıya kaldı. İkilinin yaşadığı maddi zorluğun üstesinden Emre Matraş'ın annesi geldi. Emre Matraş'ın hâlâ mahkemelik olduğu eski eşi Hale Keleş ise haciz edilen mallardan payına düşen iki trilyonu almak için malları tek tek satmaya başladı.

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR Hale Keleş'in önceki gün Matraş'a ait olan Güneşli'deki dört katlı iş hanını sattığı söylendi. Matraş iki kızının annesi, 13 yıllık eşi Hale Keleş'ten boşanıp Yeşim Erçetin'le evlenmişti. Keleş boşanmak için Matraş'tan değeri 20 milyon doları bulan mal istemişti. Anlaşmayı kabul eden Matraş, eşine ödemeyi tahahhüt ettiği 2 milyonu ödemek için mallarının satılmasını bekliyor. Evlendiklerinde Erçetin'in evine yerleşen Matraş, konuyla ilgili sessizliğini koruyor. 

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)