Sercan'a teklif geldi

Hüseyin TÜRKER
By -
0


İstanbul takımlarının transfer için listesine aldığı yıldız oyuncu Sercan Yıldırım'a ilk öneri...


Mukavelesi 2012'te bitecek olmasına rağmen transferde adı gündemden düşmeyen Sercan Yıldırım'ın sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatmak isteyen Bursaspor harekete geçti.

Bursaspor'da kongre süreci ve Yargıtay'dan gelecek karar kadar transfer çalışmaları da gündemdeki sıcaklığını koruyor. Yeşil-beyazlı yönetim, bir yandan takıma yapılacak takviyelerle ilgili çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da yıldızlarına yapılan tekliflerin önüne geçmek içinde önemli hamleler yapıyor.

Serdar Aziz'le yapılan 5 yıllık sözleşme yenileme atağının ardından son bomba Sercan Yıldırım oldu. Bursaspor yönetimi, sözleşmesi Mayıs 2012'de bitecek olmasına rağmen, her gün başka bir transfer haberleri çıkan Sercan'a sürpriz bir teklif götürdü.

Bursaspor yönetiminin genç golcüye 2012'te bitecek olan mukavelesini bir yıl daha uzatma teklifinde bulunduğu öğrenildi. Yeşil-beyazlı takımda senelik 1 milyon 40 bin TL alan Sercan'ın da bu öneriye sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde bu görüşmenin resmiyete dönüştürüleceği ifade edildi.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)