Elazığspor İçin dönüm Noktası Akhisarspor

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Bu maçın hazırlıklarını sürdüren bordo beyazlı futbolculara, taraftarlar da alkış ve tezahüratlarıyla eşlik ediyor. Taraftarlar, idman sonrası futbolculara baklava ikram ederek moral depoluyor.

SB Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, puan ve sıralama olarak birbirine yakın olan takımların hafta sonu karşılaşacağını hatırlatarak, deplasmanda oynayacakları Akhisar maçını değerlendirdi. Her iki takımın da 3 puana ihtiyacı olduğuna değinen Vural, “2 takımın da 3 puana ihtiyacı var. 2 takımın ikisi de aşağıda. Birisi bir daha onun aşağısında. Dolayısıyla kazanırsa 1 puan onu geçmiş olacak. Yukarıya yakınlaşmış olacak. Biz kazanırsak yukarıdaki takımların bir tanesini aşağı almak gibi çok önemli bir gayretimiz var. Biz de istiyoruz ki bu curcunanın içine girmeden kazasız belasız 7′nci dilim olan 28′nci haftada bizim hedeflediğimiz 35 puana bir an evvel ulaşmak adına bu oynayacağımız 4 maçlık dilimin son maçı olan Akhisar’a karşı kazanalım. En azından bu 4 maçta 6 puan hedefimize ulaşmış olalım. 5 puan hedefini 1 puan geçelim. Dolayısıyla son 7′nci dilime girdiğimiz 28′nci hafta dilimine yani Ordu, Eskişehir ondan sonra bir milli maç arası bizi rahatlatacak. Dolayısıyla Gençlerbirliği ve son olarak da Kayseri maçlarını hakikaten kazanabilecek durumda girelim ve 8 puan bize orada kalsın. Bu ne anlama geliyor? Sen Akhisar’ı, Ordu’yu yen ki; bu duruma gelebil. Akhisar’ı Ordu’yu yen ki; Eskişehir maçı kalsın” dedi.

Milli maç nedeniyle lige verilecek arayı Antalya’da hazırlanarak moral kazanmaya çalışacaklarına dikkat çeken Vural, “Antalya’ya falan bir yerlerde güzel moral depolarız, güzel bir çalışırız. Artık benim takımım uygulamasındaki fiziksel sıkıntısını çözmek üzere. Çünkü şikayetlerimiz 12 gün çalışmayan oyuncunun 8 haftada normal forma bulacağıdır. Bilim böyle diyor. Dolayısıyla biz bu 8 haftayı doldurmuş olacağız ve hemen hemen bütün oyuncularımıza Allah kaza bela vermezse teknik-taktik ve fiziksel anlamda ligde tam yarışacak hale getireceğiz. İşte bu ara dediğim gibi bu 2 tane maçı bizim kazanmamız icap ediyor. Nasıl kazanacağız? Sahada zorlu işler yaparak. Oyuncularımla doğru işler yaparak. Dışarıda yönetimim idari anlamda doğru işler yaparak. Taraftarım taraftarlık anlamında doğru işler yaparak. Yerel medyam bize vereceği destekle, moralle, bizi doğru işlere yöneltecek şekilde davranırsa. Bunun dışında bu beşli saydığım halkalardan bir tanesinde bir aksaklık olursa maalesef çok, çok zor olan işimizi daha da zorlaştırırız. İş tamamen Allah’a kalır. O yüzden benim tavsiyem bu camiamızda oluşturulan beş önemli unsurun kitlelerden hareket edersek; taraftarı, medyası, yöneticisi, teknik adamı, futbolcularıyla bu bilinç içerisinde bu geri kalan 11 haftayı geçirmek mecburiyetimiz var” diye konuştu.

Takımda hafif sakatlığı olan Emir dışında, sakat ve cezalı futbolcu bulunmayan SB Elazığspor’da Serdar, Görkem ve Mehmet Çakır da Akhisar maçına kazanmak için çıkacaklarını söyledi. İdman sonrasında kızlı-erkekli taraftarlar, futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti.

DHA


Elazığspor İçin dönüm Noktası Akhisarspor

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)