3 Futbolcuyu İhanetle Suçladı !

Gözde ÖZTÜRK
By -
0
Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, kadro dışı bıraktıkları oyuncuları için ağır sözler kullandı..Ligde kalmak için büyük mücadele veren ve 3. kez teknik adam değişikliğine giden Mersin İdman Yurdu’nda Ozan İpek, İbrahima Yattara, Yenal Tuncer ve Ömer Aysan kadro dışı kaldılar.

Radyospor’da Arkomen’in sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif‘e katılan Kahramanlı, “Bu futbolcular bize ihanet ettiler” dedi.

Bu futbolcuları transfer etmekle hata yaptıklarını açıklayan Kahramanlı, “biz bunları alarak hata yaptık. Bu konuda öz eleştirimizi yapıyorum ama bu futbolcularda bize ihanet ettiler. Biz bu oyunculardan iyi futbol ve mücadele beklerken hiç bir şey göremedik. Aksine sürekli sakat olduklarını ifade edip hem takım uyumunu bozdular hem de oynamadıkları halde sürekli para peşinde koştular. Bize ihanet ettiler. En hafifi ifadeyle bunu yaptılar. Diğer futbolcular mücadele edecek, bunlar yan gelip yatacak. Böyle bir şey olamaz” diye konuştu.

OZAN İPEK’E YAZIK!

Devre arasında Bursaspor’dan aldıkları Ozan İpek’e yüklenen Kahramanlı, “Tek kelimeyle yazık! Bu gidişle futbol hayatı biter. Mersin’de artık futbol oynayamaz. Özel hayatı çok problemli” dedi.

GOSSO GERİ DÖNDÜ

Ali Kahramanlı, alacaklarından vazgeçen Gosso’nun ise takıma geri döndüğünü açıkladı.


3 Futbolcuyu İhanetle Suçladı !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)