Avrupa Badminton Şampiyonası Ankara'da!

Gözde ÖZTÜRK
By -
0
Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası, 22-31 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek. Türkiye Badminton Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 38 ülkeden 400′ün üzerinde sporcu, antrenör ve idarecinin katılacağı şampiyona, 22-31 Mart tarihleri arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Salonu’nda organize edilecek.

Şampiyonada Türkiye, 6. grupta Güney Kıbrıs, Ermenistan, İskoçya ve Belçika ile mücadele edecek. Türkiye, erkeklerde Sinan Zorlu, Yusuf R. Bay, Enis Sesalan, Serdar Koca, Koray Avşar, Erol Ceylan, M. Ali Kurt ve Haktan Doğan, bayanlarda Neslihan Yiğit, Cemre Fere, Özge Toyran, Busenur Korkmaz, Ebru Yazgan ve Özge Özer tarafından temsil edilecek.

Türkiye Milli Takım Başantrenörü Çağatay Taşdemir’in yardımcılıklarını Endonezyalı antrenör Indra Setiwan ile Murat Sönmez, Sıddık İsaoğlu, Cengiz Özübir, Naci Usta ve Şule Özmekik yapacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası’na Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sponsor olduğunu belirterek, sponsorluk karşılığında federasyon olarak Ankara’daki 10 bin öğrenciye badminton raketi ve topu dağıtılacağını bildirdi.

Özmekik, şampiyonada takım halinde öncelikle çeyrek finali hedeflediklerini, ferdi müsabakalarda ise milli sporcu Neslihan Yiğit’ten derece beklediklerini kaydetti.


Avrupa Badminton Şampiyonası Ankara'da!

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)