Beşiktaş uçak alıyor

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

21 Mar 2013 10:10:00

Beşiktaş, deplasman masraflarını düşürmek ve yeni bir gelir kapısı elde etmek için uçak satın alıyor.

Beşiktaş, hem deplasman masraflarını düşürmek, hem de kulübün kasasına daha fazla para sokmak için ATR 72-500 model 66 kişilik bir uçak alıyor.

Uçağın 4.5 milyon dolarını Siyah-Beyazlı kulüp karşılayacak, geri kalanını ise Bora Jey ödeyecek. Milliyet’in haberine göre Kara Kartallar, ilk bakışta lüks gibi gözüken bu harcamayla deplasman masraflarını önemli miktarda düşürecek. Futbol, basketbol, hentbol ve voleybol takımlarını taşıması planlanan uçak, Bora Jet’in sahibi Yalçın Ayaslı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın görüşmeleri sonunda satın alınıyor.

22 milyon dolar değerindeki uçağın sadece 4.5 milyon dolarlık masrafına ortak olan Siyah-Beyazlılar, uçağına önümüzdeki sezon kavuşacak, bu süre içerisinde de Bora Jet ile bedavaya uçacaklar.

Sezon sonunda uçağı devralması beklenen Beşiktaş’ın yeni aracını Kara Kartal’a boyatacağı düşünülüyor. Bora Jet logosunun da yer alacağı dış cephenin tüm tasarımı henüz belirlenmeyen uçağın ismi ise büyük ihtimalle Beşiktaş tarihine adını yazdırmış efsanelerden birinin adı olacak.



Beşiktaş uçak alıyor

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)