Bu oyunla bu kadar: 0-0

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında, Trabzonspor Avni Aker’de Beşiktaş’ı konuk etti. Kontrollü başlayan mücadelede en tehlikeli atak 19. dakikada Beşiktaş’tan geldi. Sağ çaprazdan Fernandes’in kullandığı serbest vuruş ceza sahasındaki tüm oyuncuları aşarak arka direkteki Filip Holosko’nun önüne geldi. Holosko topa iyi bir vuruş yapamayınca kaleci Onur topu çizgide kontrol etti. İlk yarıda gol olmadı ve takımlar soyunma odalarına 0-0′lık eşitlikle gitti.

İkinci yarı biraz daha tempolu geçti. 51. dakikada hakemin Beşiktaş lehine avantaja bıraktığı pozisyonda topla buluşan Olcay Şahan sol kanattaki boşluğu değerlendirerek ceza alanına girdi. Çaprazdan sağ ayağıyla plasesini yapan Olcay’ın vuruşunu kaleci Onur Kıvrak kurtardı.

64. dakikada Trabzonspor en tehlikeli atağını gerçekleştirdi. sol kanattan atak geliştiren Olcan Adın, Soner Aydoğdu ile verkaça girerek savunmanın arkasına hareketlendi. Ceza sahasına giren Olcan topu içeri çevirdi. Altıpasın bir adım gerisinde müsait pozisyonda yarım vole çıkaran Adrian Mierzejewski’nin şutu üstten auta gitti.

Beşiktaş, 79. dakikada Niang ile gole çok yaklaştı. Olcay’ın pasında topla buluşan Mamadou Niang kaleye sırtı dönük pozisyonda Souleyman Bamba’ya rağmen dönerek vuruşunu yaptı. Ancak kaleci Onur muhteşem bir kurtarışla topu kornere çeldi. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmadı ve her iki takım da sahadan 1′er puanla ayrıldı.


Bu oyunla bu kadar: 0-0

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)