Fenerbahçe Avrupa'dan Sonra Ligde'de Sevindi

Gözde ÖZTÜRK
By -
0
Fenerbahçe, MP Antalyaspor deplasmanında fazla etkili olmasa da istediğini aldı, zirve yarışında Aslan’ın kazanmasının ardından kayıp yaşamadı, Kartal’ı ise solladı.. Sarı lacivertlileri zorlu deplasmanda genç Salih Uçan ve Sow’un golleri 3 puana taşıdı..Fenerbahçe’de Viktoria Plzen maçında sahaya yedek çıkan genç oyuncu Salih ve Bursaspor maçında attığı golün ardından sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Emre Belözoğlu, ilk 11′de yer aldı.Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bu iki oyuncuyu ilk 11′de başlatırken Cristian’ı ise yedek bıraktı.

Fenerbahçe’de Krasic, Miroslav Stoch, Serdar Kesimal, Reto Ziegler ve Orhan Şam kadroya alınmadı. Ayrıca sakatlıları bulunan Mehmet Topal ve Pierre Webo da maç kadrosuna dahil edilmedi. Ev sahibi takımda ise sakatlıkları bulunan defans oyuncuları Mehmet Sedef ve Emre Güngör maç kadrosunda yer almadı.

-Fenerbahçeli taraftarlar yalnız bırakmadı-

Fenerbahçeli taraftarlar, Kadıköy’de seyircisiz oynanan Viktoria Plzen karşılaşmasında takımlarının 1-1 berabere kalarak Avrupa’da yoluna devam etmesinin ardından ligde oynanan ilk karşılaşmada takımlarına büyük destek verdi.

Kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduran sarı-lacivertli taraftarlar futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Fenerbahçe tribününde, ”Hep destek tam destek” pankartının açılması dikkati çekti. Taraftarlar futbolculara da sevgi gösterisinde bulundu.

-Antalyasporlu futbolcular sahaya yine ”turuncu” forma ile çıktı-

Medical Park Antalyasporlu futbolcular ısınma çalışmasına, ”Kendi kalene gol atmak istemiyorsan kalp sağlığını koru” pankartıyla çıktı. Antalyasporlu futbolcular bu sezon ikinci defa sahaya turuncu forma ile çıktı. Kırmızı-beyazlı ekip ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan maçta da turuncu formayı giymişti.

Ev sahibi takım taraftarları da maça büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar Tita, Diaarra ve Aissati’ye büyük ilgi gösterdi.

Fenerbahçeli ve Medical Park Antalyasporlu futbolcular sahaya ”Dünya Tüketiciler Gününüz kutlu olsun – Gümrük ve Ticaret Bakanlığı” pankartıyla çıktı.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kığılı, Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu da takip etti.

Medical Park Antalyaspor: 1 – Fenerbahçe: 2

Stat: Akdeniz Üniversitesi

Hakemler: Hüseyin Göçek, Volkan Narinç, Serkan Akarca

Medical Park Antalyaspor: Sammy, Koray, Deniz, Musa, Ergün, Janda, Uğur, Isaac, Aissati, Tita, Diarra

Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali, Egemen, Yobo, Gökhan, Meireles, Emre Belözoğlu (Dk. 16 Selçuk), Salih, Caner, Kuyt, Sow

Goller: Dk. 32 Tita (Medical Park Antalyaspor), Dk. 11 Salih, Dk. 42 Sow (Fenerbahçe)

Spor Toto Süper Lig’deki Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısı konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

11. dakikada ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören bir noktada topla buluşan Salih’in sert vuruşunda, meşin yuvarlak kalecinini sağından filelerle buluştu: 0-1

22. dakikada Tita’nın sol kanattan ortasında kale önünde Diarra topa dokunamayınca meşin yuvarlak kaleci Volkan’da kaldı

30. dakikada Aissati’nin ara pasında ceza sahası içerisinde kaleci ile karşı karşıya kalan Tita’nın sert vuruşunda top, direğin üzerinden auta gitti.

32. dakikada Isaac’in pasında kaleyi karşıdan gören bir noktada topla buluşan Tita’nın bekletmeden plase vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Volkan’ın sağından ağlara gitti: 1-1

42. dakikada Caner’in kullandığı korner atışında, ön direkte Gökhan Gönül’ün aşırttığı topa kale çizgisi üzerinde kafayla dokunan Sow, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-2

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ YARI DETAYLARI AZ SONRA..


Fenerbahçe Avrupa'dan Sonra Ligde'de Sevindi

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)