Fenerbahçe' yi rahatlatan açıklama!

Gözde ÖZTÜRK
By -
0
Fenerbahçe’nin bir kez daha UEFA Disiplin Kurulu’na sevkedilmesi bir anda taraftarlar arasında paniğe yol açarken, Fenerbahçe Yönetimi’nin tedbirini önceden alması herkesi rahatlattı.Avrupa Ligi’nde Victoria Plzen ile deplasmanda oynadığı maçta bazı taraftarlarının sahte biletle stada girme teşebbüsünde bulunması nedeniyle dosyası Disiplin Kurulu’na gönderilen Fenerbahçe’nin tesellisi Yönetim’in tedbirini önceden alması ve gelen rapordaki olumlu ifadeler oldu.

Konuyla ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, sarı lacivertli temsilcimizin lehine önemli bilgilere yer verildi ve ortak çalışmadan dolayı teşekkür edildi.

Bu arada Fenerbahçeli yöneticiler bu olaydan dolayı ceza almayı beklemediklerini ifade ettiler.

Yönetici Yalçın Haker; olay çıkaracak gruplarla ilgili duyumları UEFA’ya maçtan önce bildirdiklerini söyledi. Haker, o taraftarların geldikleri yere geri gönderildiklerini ve bu konuda UEFA’nın uyarı için kendilerine teşekkür ettiğini söyledi. Fenerbahçe’nin prosedür gereği disiplin kuruluna sevk edildiğini de belirten Yalçın Haker herhangi bir ceza almayacaklarını da sözlerine ekledi.


Fenerbahçe' yi rahatlatan açıklama!

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)