İzmir''in Derbisinde Sevinen Göztepe Oldu

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

PTT 1. Lig’in 26 . haftasının en önemli maçında, Göztepe ile Karşıyaka İzmir derbisinde karşı karşıya geldiler. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanan ve baştan sona büyük mücadeleye sahne olan mücadele 3-2 Göztepe’nin üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşıyaka 12. dakikada Caner Ağca ve 28. dakikada Mustafa Sevgi ile 2 farklı üstünlüğü yakalarken, Göztepe’de 35. dakikada oyuna dahil olan Şaban Genişyürek 39., 45. ve 86. dakikada attığı gollerle hattrick yaptı ve takımının geri dönüş yaparak önemli bir galibiyet almasını sağladı. Öte yandan Kaf-Kaf’ta 72. dakikada Muhammet Türkeri ve 81. dakikada Sehmus Özer gördükleri kırmızı kartlarla oyun dışında kaldılar.

Bu skorun ardından playoffa kapak atmaya çalışan Karşıyaka 37 puanla 8. sıraya geriledi. Ligde kalma yarışı veren Göztepe ise 26 puana yükseldi ve 16. sıraya yerleşti. 1. Lig’in 27. haftasında Göztepe Manisaspor deplasmanına gidecekken, Karşıyaka ise Samsunspor’u ağırlayacak.

İZMİR’DEN MÜTHİŞ GÖRÜNTÜLER!..

KAF-KAF HIZLI BAŞLADI!
Mücadeleye çok hızlı başlayan Karşıyaka 12. dakikada  Caner Ağca’nın attığı gol ile üstünlüğü yakaladı. Öne geçtikten sonra da istekli oyununu sürdüren ev sahibi, 29. dakikada Mustafa Sevgi ile 2. golü de buldu.

ŞABAN HAMLESİ TUTTU!
Göztepe Kaf-Kaf’ın oyununa cevap vermekte sorun yaşarken, teknik direktör Kemal Kılıç 35. dakikada Onur Bektaş’ı oyundan alarak maçın gidişatını değiştirecek olan Şaban Genişyürek’i oyuna aldı. Şaban oyuna girdikten 4 dakika sonra, 39. dakikada takımını tekrar maça dahil edecek olan sayıyı kaydetti.

10 DAKİKADA 2 GOL!
Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Göztepe, ilk yarının sonunda da beraberliği yakaladı. 45. dakikada tekrar sahneye çıkan Şaban Genişyürek, oyuna girdikten sonra geçen 10 dakika içinde 2. golünü atarak takımına beraberliği getirdi. İlk yarı 2-2 sonuçlandı.

İZMİR’DEN MÜTHİŞ GÖRÜNTÜLER!..

2. YARIYA KIRMIZI DAMGASI!
2. yarının başlarında iki takım da birbirlerini tartarak başlarken, aradıkları pozisyonları yakalamakta sorun yaşadılar. Mücadelenin ikinci 45′ine hakem Hüseyin Sabacı’nın gösterdiği kırmızı kartlar damga vurdu. Önce 72. dakikada Muhammet Türkeri, 45. dakikada gördüğü sarı kartın ardından ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı, ardından da Şehmus Özer 81. dakikada direk kırmızı kart ile oyun dışında kalarak Karşıyaka’yı 9 kişi bıraktı.

GÖZTEPE GERİ DÖNÜŞÜ TAMAMLADI!
Rakibinin 9 kişi kalmasıyla birlikte golü bulabilmek adına rakip yarı alana yerleşen Gözteğe aradığı golü 86. dakikada buldu. Takımına beraberliği getiren Şaban, galibiyeti getiren sayıyı da buldu ve Göztepe ligde kalma adına çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.


İzmir''in Derbisinde Sevinen Göztepe Oldu

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)