Kafkas 8'de 8 Yapıp Yüzleri Güldüreceğiz

Gözde ÖZTÜRK
By -
0
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ”Bu takımın ligde 8 maçın 8′ini de kazanacak gücü var. Bu camianın yüzünü güldüreceğiz” dedi..Trabzonspor’un Divan Başkanlık Kurulu ve denetleme, sicil, disiplin, arşiv, müze kurulları ile bir grup taraftar, ligde zor günler geçiren bordo-mavili takımın akşam yapılan antrenmanını izledi, teknik heyet ile oyunculara destek verdi.İlk olarak bordo-mavili kulübün yetkili kuruları adına Divan Kurul Üyesi ve Kadın Komisyonu Başkanı Eşay Öngör, takım kaptanı Giray Kaçar’a, çiçek verdi.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak ise futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, ”çivi battığı yerden çıkar” diye bir söz olduğunu belirterek, ”Çiviyi siz çıkaracaksınız” dedi.

Futbolculara güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Özbak, ”Bugünkü konumumuz hiçbirimizi memnun etmemektedir. Üzüntü içerisindeyiz ama büyük kulübümüz bu tür sorunları bugüne kadar aşmıştır, aşmaya da devam edecektir. Sizler kendinize güven duyun. Camianın vereceği destek rüzgarı ile düştüğümüz durum tersine dönecektir” diye konuştu.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas ise ”Sizlere teşekkür ediyoruz, beraber olduğumuz insanlarsınız zaten. Bu takımın 8 maçın 8′ini de kazanacak gücü var. Hiç kimsenin bir şeyden endişesi olmasın” dedi.

”Trabzonspor Kulübü, bir kulüpten öte bir şeydir” diyen Kafkas, ”Trabzonspor, bir kimlik, bir sevgidir. Herkes her şeyin farkında. Güzel günler, aydınlık günler bizi bekleyecek. Herkes çok rahat olsun. Bu inancımız hem benim hem oyuncularımın yüreğinde tam. Bu camianın yüzünü güldüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından bir grup Trabzonspor taraftarı, Teknik Direktör Tolunay Kafkas’a çiçek verdi. Takımın yanında olduklarını dile getiren taraftarlar, daha sonra futbolculara baklava ikram etti.

-Antrenman-

Bordo-mavili takımın antrenmanına tedavi için Almanya’ya giden Halil Altıntop ile milli takım kamplarında bulunan Onur, Tolga, Soner, Zeki Yavru, Sapara, Zokora, Bamba, Adrian ve Cech katılmadı. Koşu sırasında arka adalesinde sertlik hisseden Mustafa Yumlu çalışmayı bıraktı.

Antrenmanın ilk 15 dakikasında ısınma hareketleri gerçekleştiren bordo-mavililer, geri kalan bölümde çalışmasını basına kapalı sürdürdü.


Kafkas 8'de 8 Yapıp Yüzleri Güldüreceğiz

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)