Kariyerinde İlk Kez !

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

20 Mar 2013 12:03:00

Real Madrid’in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile eşleştikleri için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Mesut Özil, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid‘in Galatasaray‘a rakip olmasının ardından ilk kez Türkiye’ye rakip olarak gelecek.

24 yaşındaki futbolcu, Euro 2012 elemelerinde Almanya’da oynanan maçta Türkiye’ye attığı golün ardından fazla sevinmeyerek saygısını gösterirken, Türk Telekom Arena’daki maçta ise sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.

Kariyerinde ilk kez bir Türk takımına karşı forma giyecek olan ortasaha futbolcusu, Almanya Futbol Federasyonu’na yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Türkiye’de hangi takımı tuttuğumu söyleyemem. Ancak oradaki derbileri arkadaşlarımla birlikte takip ediyorum ve gerçekten çok zevkli oluyor.

İstanbul’a gideceğim için elbette çok heyecanlıyım. Orada birçok arkadaşım ve akrabam var. Türkiye’deki maçlar benim için her zaman özeldir, bu çok açık. Birçok Türk üzülecek olsa da; hedefimiz Galatasaray’ı geçip tur atlamak.”


Kariyerinde İlk Kez !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)