Kasımpaşa'nin En Zor Maçı

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Sezon sonu Avrupa kupalarına katılma hedefinde kararlı olan lacivert-beyazlılar, Mersin İdman Yurdu karşısında da 3 puan alarak, yukarı sıralara tırmanışını devam ettirmeyi amaçlıyor. Süper Lig’de 36 puanı bulunan Kasımpaşa, şu ana kadar deplasmanda 4 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Son iki deplasman olan Gaziantepspor ve Fenerbahçe maçlarını kaybeden lacivert-beyazlılar, dış sahadaki galibiyet hasretini de Mersin karşısında sonlandırmayı hedefliyor.

5 FUTBOLCUNUN SAKATLIĞI SÜRÜYOR

Kasımpaşa’da sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı, Volkan Yaman, Coulibaly, Djalma ve Hüseyin Kala, Mersin İdman Yurdu maçında forma giyemeyecek. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maç 2-2 bitti. Mersin İdman Yurdu ile Kasımpaşa arasında Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda saat 20.00′de başlayacak maçı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

TEKNİK DİREKTÖR ŞOTA ARVELADZE: “LİGİN EN ZOR MAÇLARINDAN BİRİ OLACAK”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Mersin İdmanyurdu karşısında ligin en zor maçlarından birine çıkacaklarını söyledi. Kulübün internet sitesine konuşan Gürcü teknik adam, Mersin İdman Yurdu’nun ligin son sırasında olmasına rağmen kaliteli bir ekibe sahip olduğunu vurgulayarak, “Yeni bir teknik direktör ile iyi bir başlangıç yapmak isteyecekler. Daha önceden izlediğimizden farklı bir oyun anlayışı ile sahaya çıkacaklardır. İnşallah iyi bir sonuç alıp İstanbul’a döneriz” ifadelerini kullandı.

DHA


Kasımpaşa'nin En Zor Maçı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)