Özkan: "Sakarya maçını unutmalıyız"

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor’un Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, ”Sakaryaspor maçını unutup, bu hafta sahamızda oynayacağımız Giresunspor maçından mutlak 3 puan almamız gerekiyor” dedi.

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakaryaspor karşısında hesapta olmayan bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, ligde kalmak için Giresunspor maçının öneminin büyük olduğunu ve bu maçtan 3 puan almaları gerektiğini söyledi.

Kulübün içinde bulunduğu maddi ve manevi sorunlar nedeniyle, futbolcuların maçlara yeteri kadar konsantre olamadığını savunan Özkan, şöyle konuştu:

”Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sakaryaspor karşısında hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık. Bunun nedeni ise kulübümüzün yaşadığı maddi ve manevi sorunlardan dolayı futbolcularımızın maçlara yeteri kadar konsantre olamaması. Elimizden geldiği kadar içinde bulunduğumuz sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz. Futbolcularımız da iyi niyetle sahaya çıkarak var güçleriyle mücadele ediyor. Bazen, Sakaryaspor mağlubiyeti gibi elimizde olmayan nedenlerden dolayı puan kayıplarımız olabilir. Sakaryaspor maçını unutup, Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız Giresunspor maçından mutlak 3 puan almamız gerekiyor. Taraftarımıza da bu maçta büyük görev düşüyor. Taraftarımızın maçta 90 dakika takımı desteklemesini bekliyorum.”


Özkan: "Sakarya maçını unutmalıyız"

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)