Rıdvan Dilmen'den Burak Drogba Karşılaştırması

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Eski futbolcu ve NTV Spor’da yayınlanan %100 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın son dönemdeki performansı ile Avrupa piyasasının da ilgisini çeken Burak Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“BURAK TRABZON’DA KENDİNİ BULDU”

Burak Yılmaz’ın Trabzonspor’da kendiğini bulduğunu kaydeden Dilmen; “Burak’a Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzon gibi takımlar yatırım yaptı. Her antrenörün ümidi oldu. Türkiye’de Burak’tan en çok ümitli olan, ki bunların içinde ben de varım, Mehmet Demirkol’dur. Hakikatten onu tebrik ederim. Burak hakkında çok iddialıydı ve bazen ben bile abartıyor mu diyordum. Ancak Trabzon onun gerçekten şansı oldu. Beşiktaş ve Fenerbahçe’de bir iki sallandığı için Burak’ı kenara aldılar. Ancak başarısında özellikle Trabzon’da Selçuk’un da bunda katkısı oldu. Bazen iki oyuncu arasında öyle bir elektrik vardır ki; o kadar hissedirsiniz ki daha orta saha oyuncusu topu alırken bu oyuncu topu şuraya atar der ve koşar. Bu da büyük şans. Herkesin herkese ihtiyacı var” açıklamasını yaptı.

“BURAK, DROGBA’DAN DAHA İYİ FUTBOLCU”

Galatasaray içerisinde Burak Yılmaz’ın çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten ünlü yorumcu; “Messi ve Ronaldo’nun en büyük özelliği sanki ilk gollerini atıyormuş gibiler. Gol atmaktan bıkmıyorlar. Burak da bu durumda. Burak, altı pastan çıkmıyor. Kafa topları, ayak içi vuruşları gibi eksik yönlerini de geliştirdi. Burak’ın istatistikleri Türkiye standartlarının da üstünde. Bir Tanju Çolak gelmiştir, bir de Hakan Şükür. Onun dışında şimdi Burak’ı gördük. Hem de gazozuna maçlarda atmıyor. Burak, Galatasaray’ın Hakan’dan sonra bulduğu önemli bir oyuncudur. Drogba’dan daha önemli bir oyuncudur. Allah yolunu açık etsin. Şu an Türkiye’de Avrupa’ya gidecek piyasası olan tek oyuncu” sözlerini kaydetti.


Rıdvan Dilmen'den Burak Drogba Karşılaştırması

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)