Sapara Tolunay Kafkas'ı Eleştir di Mi ?

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Trabzonsporlu futbolcu Marek Sapara, kendi ağzından verilen teknik direktör Tolunay Kafkas’ın gelişinin takımı kötü etkiliği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını savundu. Slovak futbolcunun avukatı aracılığı ile bordo-mavili kulübe gönderdiği yazıda, haberleri yalanladığı bildirildi.
Konuyla ilgili Trabzonspor kulübünden yapılan açıklamada, “Takımımızın Slovak oyuncusu Marek Sapara’nın Avukatı Nils Baumgarten kulübümüze yazı göndererek bir süre önce müvekkilinin atfen Türk medyasında yer alan açıklamaların tamamen gerçek dışı olduğunu vurguladı.” denildi.
Sapara’nın hem haberlerin yayınlandığı mecralara hem de farklı kuruluşların medya mensuplarına hiçbir açıklamada bulunmadığına işaret eden Baumgarten’ın yazısında, “Marek bu haberleri yazanlara veya herhangi bir başka basın mensubuna kulüp ve teknik direktör hakkında en ufak bir bildirimde bulunmamıştır. Marek gelinen bu aşamada haberleri yazanlara karşılık gerekirse yasal adımlar atmaya da hazırlanmaktadır.” ifadelerine yer verdiği kaydedildi.
Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Sapara, ülkesinin milli takımında bulunduğu dönemde medyada yer alan haberlerde, bordo-mavili takımdaki teknik adam değişikliğinin doğru olmadığını söylediği iddia edilmişti.


Sapara Tolunay Kafkas'ı Eleştir di Mi ?

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)