Galatasaray Başkanından 2012 - 2013 Sezonu Değerlendirmesi

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Galatasaray şampiyonluğunu bu hafta ilan etmeye hazırlanırken Galatasaray yönetimi yeni transferler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Galatasaray TV de konuşan yönetici Lutfi ARIBOĞAN ” Galatasaray her zaman en iyisini yapmıştır ve yapacaktır. ” şeklinde demeç vererek yeni transferler hakkında üstü kapalı göndermelerde bulundu.

İcra kurulu başkanı Arıboğan önlerinde üç maç kaldığını burada üzerlerine düşen görevin bu üç maçı larak şampiyon olmak olduğunu belirterek Sporda en büyük kabusun rahatlık olduğunu ve rahatlığın başarısızlığı tetiklediğini belirtti.

Transferler hakkında da konuşan ARIBOĞAN Galatasaray’ın geçen sene olduğu gibi 2013 – 2014 sezonunda da gerekli transferleri yapacağını, bunun bir disiplin içerisinde gerçekleştiğini bu disiplin konusunda da ilk önce teknik ekibin eksikleri belirterek bu eksikliklerin giderilmesi konusunda önerilerinin öncelikli olduğunu geçen sezon olduğu gibi bu sezonda dünya klasmanında futbolcuların alınabileceğini belirtti.

Galatasaray Başkanı Galatasaray alt yapısına çok önem verdiklerini ve en büyük yatırımları hep alt yapıya yaptıklarını bundan sonrada bu şekilde olacağını belittti. Galatasaray’ın Veleybol, basketbol gibi branşlarda da çok iyi yerlere geldiğini ve tüm branşlara yeterince önem verdiklerini belilirtti.

Galatasaray başkanı taraftarınıda kutlayarak çok bilinçli bir taraftar kitlesine sahip olduklarını bununda başarının en büyük etkenlerinden biri olduğunu söyledi. 108. yılında Galatasaray’ın güzel bir başarı sağladığını söyledi.


Galatasaray Başkanından 2012 - 2013 Sezonu Değerlendirmesi

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)