24 Temmuz Fenerbahçe – PSV Hazırlık Maçı

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Fenerbahçe hazırlık maçları arasında en ciddi karşılaşmasını PSV karşısında gösterecek. Fenerbahçe PSV maçı öncesinde ilk ciddi hazırlık maçını Boluspor ile yaparak karşılaşmadan 4 – 0 lık ir galibiyet ile ayrıldı. Ardından Azerbeycan’ a giderek H.Lankeran ile karşılaşan sarı-lacivertli futbolcular 24 Temmuz günü Kendi stadında PSV yi konuk ederek Şampiyonlar ligi ön eleme maçından önceki ilk ciddi maçını yapmış olacak.

Fenerbahçe – PSV Hazırlık Maçı Hangi Kanalda ?

Fenerbahçe – PSV ile yapacağı karşılaşma Fenerbahçe’nin önümüzdeki günlerde imzalamış olduğu D-Smart anlaşması dahilinde D-smart kanalında gösterilecek. Fenerbahçe’nin tüm deplasman ve hazırlık maçlarını alan D-Smart 2015′e kadar tüm yayın hakkının sahibi oldu.

Fenerbahçe – PSV Hazırlık Saat Kaçta ?

Fenerbahçe – PSV Hazırlık maçı 21:30 da başlamasına rağmen Fenerbahçe yeni formasının tanıtımını yapacağından Fenerbahçeli taraftarlarını saat 20:30 dan itibaren stad içerisinde yerlerini almalarını istiyorlar. Fenerbehçe’nin yeni forması ilk defa Fenerbahçe – PSV maçı öncesi tanıtılacak ve bu saatten sonra satışa sunulacak. Fenerbahçe’nin yeni forması tüm taraftarlar tarafından merak ile beklenmekte.

Fenerbahçe – PSV Hazırlık Maçını canlı izlemek için tüm taraftarların 21:30 da stadda yerlerini alması gerekiyor.


24 Temmuz Fenerbahçe – PSV Hazırlık Maçı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)