Fenerbahçe Avrupa Liginin Kazanç Şampiyonu Oldu

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Fenerbahçe Katıldığı UEFA Avrupa liginde göstermiş olduğu performasn kazancınada yansıdı ve Avrupa liginin en çok kazanan takımı oldu. Avrupa liginde yarı finale kalarak tarih yazan Fenerbahçe elde ettiği gelirlede tarih yazdı ve kasasına yüklü bir para götürmeyi başardı.

Fenerbahçe’nin Avrupa Kupasından Kazancı 

Fenerbahçe UEFA’nın bugün yayınladığı rapara göre Avrupa Liginde yarı finale kalmasına rağmen karşılaşmada ki performasından dolayı kasasına tam 11 milyon 181 bin 270 euro götürerek şampiyonanın en fazla kazanan ekibi oldu.

Fenerbahçe Avrupa liginde ülkemizi tek temsil etmesi ve yarı finale kadar çıkmasından dolayı Market -PooL dan da 6 milyon 581 bin 270 euro aldı. Sadece aldığı paralar değil Ülke puanınada büyük katkısı oldu Fenerbahçe’nin Avrupa Ligindeki performansı.

Şampiyonlar Avrupa Liginden Ne Kadar Kazandılar ?

UEFA Avrupa Ligi’ şampiyonu Chelsea bile Fenerbahçe’nin Avrupa Liginden kazandığı parayı kazanamadı. Yine Yarı finalde Fenerbahçe’yi eleyen Benfika takımı da Fenerbahçe kadar kazanamadı. Chelsea takımı toplam 10 milyon 704 bin euro kazanırken Benfika 5 milyon 770 bin euro kazanabildi.

 


Fenerbahçe Avrupa Liginin Kazanç Şampiyonu Oldu

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)