Manisaspor'un Yeni Teknik Direktörü Kemal ÖZDEŞ

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Manisaspor’un eski teknik direktörü Reha Erginer ayrıldıktan sonra Manisaspor başkanı Emre HASGÖR yeni teknik adam arayışına takımı ve yönetimi iyi bilen Kemal ÖZDEŞ ile son verdi.

Manisaspor başkanı Emre HASGÖr yeni teknik direktör arayışına son verdiklerini belirterek yeni hocaları Kemal ÖZDEŞ’e güvendiklerini belirtti ve PTT 1. liginde genç ekip ile birlikte güzzel sonuçlar çıkaracağına inandığını söyledi. Manisaspor’un başına 2. kez teknik adam olarak gelen Kemal ÖZDEŞ bu durumdan çok memnun olduğunu belirtti.

Manisaspor’un yeni teknik patronu 43 yaşında ki Kemal ÖZDEŞ in karnesi oynadıkları 22 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet şeklinde olmuştu.

Manisaspor 2013 2014 PTT 1. Ligine Kartepe kampında ki hazırlıkları ile hazırlanmaya başladı. Yoğun geçecek olan kamp döneminde Kemal ÖZDEŞ oyuncuların birbirlerini tanımaları gerektiğini çünkü çok genç bir takım ile yola çıktıklarını belirtti. Takım kadrosu için ise konuşmayı kamp sonrasında yapmasının daha doğru olacağını belirtti.


Manisaspor'un Yeni Teknik Direktörü Kemal ÖZDEŞ

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)