Medical Park Antalyaspor Milan Baros ve Eneramo Transferleri

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

 

Medical Park Antalyaspor kulüp başkanı Gültekin Gencer yeni transferler ile takım kadrosunu zenginleştirmeye devam ediyor. Başkan GENCER, bugün antalyaspor taraftarlarına iki transfer müjdesi verebileceğini belirtti. Transferlerde Türkiye futbol federasyonun düşüncelerinin önemli olduğunu belirterek bu transferin gerçekleştirileceği konusunda son kararlarını verdiklerini belirtti.

Antalyaspor Çek oyuncu Milan BAROS ve Nijaryalı oyuncu Michael Eneramo yu transfer etmeyi planlıyor ve transferleri konusunda son noktaya gelindiğini biliniyor. Gencer Serkan BALCI transferini bitirdiklerini ve bu transferin hemen ardından Milan BAROS ve Eneramo transferine başladıklarını bununda bitmek üzere olduğu belirtti.

Transferlerin bitmeyeceğini Beşiktaş ile yapılan anlaşma sonucunda Beşiktaştan da Medikal Park Antalyaspor’a bir futbolcunun geleceğini söyledi. Bu transferlerin tam anlamıyla bitmesi için Türkiye Futbol Federasyonun 17 tane kulübün görüşünü dikkate alarak gerekli yabancı kontejan ayarlamasını yapmasını düşündüklerini belirtti.

 

 


Medical Park Antalyaspor Milan Baros ve Eneramo Transferleri

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)