Michal Kadlec Fenerbahçe Hakkında Konuştu Hedef Belirtti

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Fenerbahçe’nin yeni transferi Çek oyuncu Michal Kadlec ilk röportajında Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında Fenerbahçe’ye geldiği için çok mutlu olduğunu ve katıldıkları her turnuvada tek bir hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek sezon başı çalışmalara yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeti.

Sarı lacivertli ekiple çalışmalara başlayan Çek oyuncu Michal Kadlec takım arkadaşlarına uyum sağladığını ve çok mutlu olduğunu kaydetti. Michal Kadlec sezon başı antrenmanların çok yoğun olduğunu ve bunun sadece Fenerbahçe’ye özgü olmadığını her takımda bu yoğunluğun olduğunu belirti.

Kadlec, “Tüm gücümü sahaya yansıtacağım. Fenerbahçe taraftarı, elinden gelenin en iyisini yapan bir Kadlec izleyecek. Tabii bu sadece benimle de sınırlı olan bir şey değil, bütün takımın ruhunu sahaya yansıtması gerekir. Bu antrenmanlarda sergilediğimiz beraberlik, birliktelik, takım ruhu, sezona olumlu yansıyacaktır. Bütün kulvarlarda kupalara ulaşmak bizim tek hedefimiz olacaktır” diye konuştu.


Michal Kadlec Fenerbahçe Hakkında Konuştu Hedef Belirtti

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)