Çaykur Rizespor Süper Ligde Lider Oldu

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Spor Toto Süper ligde maç fazlalığıyla lider olan Çaykur Rizespor’un keyfine diyecek yok.

Süper ligde mücadele eden Çaykur Rizespor cumartesi oynana Galatasaray maçında berabere kalarak maç fazlalığıyla Beşiktaş’ın hemen önünde 1. sıraya yükseldi.

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Aykut FERAH maç sonunda verdiği röportajda Galatasaray – Çaykur Rizespor maçı ile ilgili olarak Galatasaray’ın ilk yarıda ki futbolunu beğendiğini belirterek kendilerinin istedikleri gibi oynayamadıklarını rakiplerine çok fazla pozisyon verdiklerini belirtti. Buna rağmen Galatasaray’ın bu pozisyonların sadece 1 tanesini gole çevirdiğini bunun sonucunda da 2. yarı kendilerine güven geldiğini ve istedikleri futbolu ortaya koyduklarını belirtti.

Çaykur Rizespor :  Galatasaray’ı Yenebilirdik

Basın sözcüsü ikinci yarıda ki futbolla ve özellikle Galatasaray’ın on kişi kaldığı dakikalardan sonra oyuna hakim olma çalışmaları başarılı olsaydı Galatasaray’ı yenebileceklerini belirtti. Deplansmanda alınan bir puannın kendileri için büyük avantaj olduğunu belirterek yeni kurulan bir ekibin ne kadar başarılı olabileceğini gösterdiklerini ve altı haftada 13 puan toplamayı başardıklarını belirtti.

Rizespor Taraftarı Kalp Krizi Geçirdi

Galatasaray – Çaykur Rizespor maçını seyreden 42 yaşında ki İbrahim ERDOĞAN Galatasaray’ın attığı golden sonra fenalaşarak Rize Devlet hastanesine kaldırıldı. Erdoğan’a yapılan müdehaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Çaykur Rizespor Süper Ligde Lider Oldu

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)