Bay Yanlış Dizisinden Bomba Fotoğraflar!

Hüseyin TÜRKER
By -
0
can yaman özge gürel bay yanlış

Can Yaman ve Özge Gürel'i yeniden buluşturan Bay Yanlış dizisinden ilk kareler geldi. Fox Tv'nin yeni dizisi Bay Yanlış'ın yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer otururken görüntü yönetmenliğini Tarık Erkan yapıyor. İddialı dizinin senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin birlikte yazıyor.
2017 yılında Dolunay dizisinde bir araya gelen Can Yaman ve Özge Gürel ikilisi yeni bir projeyle yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Dolunay dizisinde enerjisi tutan ikili yeni bir projede tekrar başrol oynacak.
Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in bulunduğu Bay Yanlış dizisinden ilk kareler geldi. Hayranları tarafından merakla beklenen diziden ilk kareler bugün basınla paylaşıldı.
Çekimleri İstanbul'da olan dizi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Özge Gürel ve Can Yaman ikilisine Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Lale Başar, Cemre Gümeli, Anıl Çelik, Serkay Tütüncü, Sarpcan Köroğlu, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Suat Sungur ve Taygun Sungar gibi pek çok başarılı isim eşlik ediyor.
Fox'un yeni dizisi Bay Yanlış'ta Can Yaman zengin fakat salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran bar işleten Özgür'e, Özge Gürel ise yaşadığı yanlış ilişkilerden artık yorulmuş, düzgün bir ilişkisi olsun isteyen Ezgi'yi canlandıracak.
1 Haziran'da sete çıkan dizinin yapımcılığını Gold Film'in patronu Faruk Turgut yapıyor.
özge gürel ve can yaman
özge gürel ve can yaman

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)