Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan karar

Gözde ÖZTÜRK
By -
0
Star TV ekranlarında yayınlanan Çarkıfelek programında canlı yayında 'Mum Söndü' gafı yapan Mehmet Ali Erbil, Ocak ayında ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Hürriyet'ten Ömür Gedik'e konuşan ve yaptırdığı ankette yüzde 87 oranında destek bulan Erbil, 'Aldığımız sonuçlara göre halkın yüzde 87'sinin bu konudaki düşüncesi hâlâ benim lehimde. Bu son olayı atlatmış olmamda samimiyet, düzgün duruş ve en önemlisi seyircinin bana inanmış olması önemli rol oynadı.' diyor.


Bilindiği gibi aynı gafı yıllar önce yapan Güneri Ümit, televizyon dünyasından elini eteğini çekmişti. Erbil'in dediği tarih doğruysa sadece ekranlardan uzak kalması sadece yaklaşık 4 ay olacak.

OCAK AYINDA EKRANLARDA

Muhabirin bu yöndeki sorusuna Erbil, "Bir-iki kanalla görüşme aşamasındayım. Şu anda proje bakıyoruz. Ocak ayında tekrar ekranlarda olacağım" cevabını verdi.

Ünlü şovmen ankette dönmesini isteyenlerin oranına dikkat çekerek şunları söylüyor: "Bekliyordum. 35 yıldır benim başıma neler neler geldi. Önemli olan halkın bunların bilinçli bir şekilde yapılmadığına inanıyor olması. Bu her şeyden daha önemli."

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)