Fener'in yeni transferi

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Sarı-Lacivertli takımın genç oyuncusu Özer Hurmacı, gönlünü Fatoş Kabasakal'a kaptırdı Çift, önceki gece samimi bir şekilde görüldü.
Yeşil sahanın yıldızlarıyla podyumun taş bebekleri arasındaki beraberlikler, artık gelenek haline geldi. Takvim2in haberine göre, birçok futbolcu gibi gönlünü seksi modellere kaptıran isimlere son olarak Özer Hurmacı da eklendi. Bugüne kadar özel hayatıyla gündeme gelmeyen genç futbolcu, sakatlığı yüzünden yaşadığı sıkıntıyı bir güzelle unuttu. 24 yaşındaki Hurmacı, gönlünü Fatoş Kabasakal'a kaptırdı. Özer Hurmacı, kendisinden 3 yaş büyük olan seksi modelle bir arkadaş ortamında tanıştı. Nişanlı olduğu konuşulan genç futbolcuyla Fatoş Kabasakal'ın arkadaşlığı ilerledi.

BASINDAN KAÇIYORLAR
Beraberliklerini gözönünde yaşamak istemeyen Özer Hurmacı ile ünlü modelin buluşma adresi Bağdat Caddesi oldu. Gazetecilerin olmamasından ötürü Anadolu Yakası'ndaki mekanları tercih eden çift, önceki akşam da Bağdat Caddesi'ndeki Cafe Cadde'deydi. Fatoş Kabasakal ile Özer Hurmacı, önceki akşam saat 22.30 civarında ünlü futbolcuya ait Maserati marka araçla kafeye gitti. Dikkat çekmemek için yanlarına arkadaşlarını da alan çift, mekanda samimi tavırlar sergiledi.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)