Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in Yeni Dizisi Sen Çal Kapımı Başlıyor!

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in Yeni Dizisi Sen Çal Kapımı Başlıyor

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde olduğu Fox Tv'nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı yakında başlıyor.
Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in bulunduğu yeni dizi Sen Çal Kapımı resmen duyuruldu. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor. Senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor.
Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosunda Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yanı sıra Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Bige Önal, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Elçin Afacan,  Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger, Çağrı Çıtanak ve İlkyaz Arslan gibi başarılı isimler bulunuyor.
Çekimlerine haziran ayında İstanbul'da başlanması planlanan dizi romantik komedi türünde olacak. Yaz dizisi tadında olacak olan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan'ın aşkı izleyenlere eğlenceli anlar yaşatacak.
Eda Yıldız (Hande Erçel) hayata dair bütün umutlarını eğitimine bağlar. Eda'nın yurt dışında alacağı eğitimin bursunu keserek lise mezunu kalmasına sebep olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) holding patronunun oğludur. Bu olaydan sonra Eda ve Serkan karşı karşıya gelecektir. Eda'nın üniversite okuyabilmesi için eğitim bursuna ihtiyacı vardır. Serkan Bolat'ın kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa bursunu geri vermeyi teklif etmesi üzerine Eda eğitim görebilmek için teklifi kabul etmek zorunda kalır. Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de şartlar değişince kabul edecektir. Nişanlı taklidi yaparken Eda ve Serkan tüm bildiklerini unutturacak tutkulu bir aşk yaşamaya başlayacaktır.
Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği "Sen Çal Kapımı" dizisinin haziran sonuna doğru Fox Tv'de seyircisiyle buluşması planlanıyor.

Sen Çal Kapımı Dizisinden İlk Görüntüler

sen-cal-kapimi-hande-ercel-kerem-bursin
kerem bürsin ve hande erçel
kerem bürsin sen çal kapımı
hande erçel sen çal kapımı
kerem bürsin sen çal kapımı

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)