Arkadaş kalalım

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Kıvanç Tatlıtuğ ile İdil Fırat ilişkilerini noktaladıktan sonra ilk kez önceki hafta birlikte görüntülendi. Ancak ikili ilişkilerine yeniden başlamak yerine arkadaş kalmayı tercih etti

Geçen yıl 7 aylık ilişkilerini noktaladıktan sonra ilk kez önceki hafta birlikte görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ ile İdil Fırat’ın yeniden barıştığı gündeme geldi. Ancak Milliyet'te yer alan habere göre;  ikilinin biten ilişkilerine yeniden başlamak yerine arkadaş kalmayı tercih ettikleri ortaya çıktı. Hatta Fırat ve Tatlıtuğ’un yakın arkadaşlarına “Bu iş bir daha asla olmaz, kesin olarak bitti” dediği öğrenildi.

London School Of Economics’te master yapan Fırat’ın, Tatlıtuğ’la yeniden görüşmesine Gökhan Şükür vesile olmuştu. Şükür’ün kız arkadaşının Fırat ile arkadaş olması ikilinin yeniden görüşmesine zemin hazırlamıştı. Gökhan Şükür, gece yarısı havalimanında karşıladığı Fırat’ı iki gün sonra Ulus 29’da organize ettiği gecede Tatlıtuğ’la biraraya getirmişti. Duygusal anlar yaşayan Tatlıtuğ’un Fırat’ı alnından öpmüştü.

Amerika’da görüşmediler        

Herkes çiftin ilişkilerine kaldıkları yerden devam ettiğini zannetti. Ancak tekrar bir araya geldiklerinde anlaşamadıklarını gören Tatlıtuğ ile Fırat, ailelerinin de birlikteliklerine sıcak bakmadıklarını görünce arkadaş kalmaya karar verdi. Fırat’ın babası Önder Fırat’ın olayı basından öğrenice çok sinirlendiği öğrenildi. Tatlıtuğ’un ailesi de Önder Fırat’ın oğullarıyla ilgili yaptığı yorumlardan rahatsız olduğu için bu birlikteliğinin yeniden başlamasına rıza göstermediği belirtildi. Tatlıtuğ, geçen salı günü menajeri Gaye Sökmen ile James Cameron’un son filminin galasına katılmak üzere Los Angeles’a gitti. Fırat da arkadaşlarına Londra’dan haftasonu New York’a gittiğini söyledi. Ancak ikisi de Amerika’da olan ikilinin biraraya gelmediği öğrenildi. 
      

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)