Uzan'dan Hülya'yı delirten davet

Hüseyin TÜRKER
By -
0

Hülya Avşar, kendisini şaşırtan ve öfkelendiren Cem Uzan’ın doğumgünü partisi davetinden Survivor yarışmasına katılmasına, stand-up projesinden erkekler hakkındaki görüşlerine kadar her şeyi RAHŞAN GÜLŞAN’a anlattı


UZAN'IN PİŞKİNLİĞİ ÇOK ŞAŞIRTTI
Hülya Avşar, Cem Uzan'ın geçen ay Paris'te verdiği 50. yaş partisine kendisini davet etmesine şaşırmış! Avşar, Uzan'la yaptığı anlaşma ve aldığı 300 bin lira avans yüzünden evine haciz gelmesini hatırlayınca Cem Bey'in pişkinliğine kızmış...

"SURVIVOR'A KOŞA KOŞA GİDERDİM"
Acun Ilıcalı, ünlülerle ünsüzlerin yarışacağı yeni Survivor yarışmasına Avşar'ı da davet etti. Katılmayı deli gibi isteyen Avşar, "Zehra olmasaydı koşarak giderdim ve finale de kalırdım" diyor.

"TV ŞOVUNDA STAND-UP YAPACAĞIM"
Hülya Avşar, TNT'de başlayacak olan programının formatından dekoruna kadar her şeyini kendisi yazmış. Avşar, haftada bir gün yayınlanacak olan programının açılışında meddah gibi bir sandalyeye oturup stand-up yapacağını söyledi.

"DEĞİŞMEMİ İSTİYORLAR"
Tek başına yaşamaktan memnun olduğunu ve özgürlük duygusunu çok özlediğini belirten Hülya Avşar, erkeklerin kendisini olduğu gibi sevmeyi beceremeyip sürekli değişmesini istemelerinden çok yorulmuş.

Önceki akşam hiç beklenmedik şekilde İstinye Park’ta Hülya Avşar ile karşılaştım. Bir yıldan fazla bir süredir birbirimizi görmemiştik. Hemen bir yere oturup sohbete başladık. Mevzular pek birikmiş. Daldan dala atlaya atlaya konuşurken konu çok ilginç bir davete geldi. Hülya Avşar’ı çok şaşırtan ve öfkelendiren bir davete. Meğerse Cem Uzan geçen aylarda Fransa’da yaptığı 50. yaş 50 davetli temalı partisine Hülya Avşar’ı da davet etmiş. “Benim için önemli 50 konuğumdan biri de sen ol” demiş. Eğer Hülya Avşar’ın 2007’den beri yaşadığı kâbus olmasaydı Hülya Avşar bu kadar şaşırmazdı sanırım. Hatırlarsanız Star TV ile yaptığı bir anlaşma için 300 bin lira avans alan Avşar, grubun TMSF’nin eline geçmesinin ardından çok zor günler geçirmişti. Hesaplarına, evine haciz konmuş ve sanatçı uzun mahkeme süreçlerinden geçip çok zor ve ruhsal olarak kendini çok yıpratan bir süreç yaşamak zorunda kalmıştı. Bunları düşününce Cem Uzan’ın pişkince ve hiçbir şey olmamış gibi Hülya Avşar’ı doğum gününe davet etmesine sadece pes diyebiliyorum ve başka hiçbir şey diyemiyorum!

Et çengelinde tecavüz 
Hülya ile sohbetimizde yeni filmi “72. Koğuş”un pazarlanma yöntemini tatsız bulduğumu, tüm tanıtımın ona yapılan tecavüz ve çamaşır yıkama sahnesinde görünen bacakları üzerinden yapıldığını ve bir sinema filminin buna indirgenmesini doğru bulmadığımı söyledim. Bu fikrime karşı çıktı. Filmdeki tecavüz sahnesinin hikâye için çok önemli olduğunu ve çok güzel yazıldığını söyledi. O sahnede tecavüzcü, Hülya Avşar’ı et çengeline asıp tecavüz ediyormuş. Ve filmin bütünlüğü içinde sırıtmayan, dramatik yapı açısından çok önemli bir sahneymiş.

"Erkeklerin beni değiştirmeye çalışmasından bıktım"
Yeni evine taşınma işlemleri önceki gün bitmiş. Hülya’nın yorgunluğu yüzünden okunuyordu. Ama tek başına yaşamaktan memnunmuş. Bu özgürlük duygusunu çok özlemiş. Çünkü erkeklerin onu olduğu gibi sevmeyi beceremeyip sürekli değişmesini talep etmelerinden, şöhretinden korkmalarından çok yorulmuş. O kimseden değişmesini talep etmediği halde ilişkilerinde hep böyle talepler gelmesi tadını kaçırıyormuş. Bir süre böyle sakin ve Zehra üzerine yoğunlaşacağı bir hayat yaşamayı planlıyormuş.

"SURVIVOR ’a katılmayı çok isterdim"
Bu yaz Acun Ilıcalı Survivor’ı ünlülerin ünsüz insanlara karşı yarışacağı bir formata dönüştürecek. Bu versiyon için Hülya Avşar’a da teklif götürmüş. Ve Hülya deli gibi istemiş katılmayı. Ama sonra sorumlulukları ağır basmış. “Zehra olmasaydı koşa koşa giderdim ve finale de kalırdım” diyor. Ama şimdilik “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında çok mutluymuş. Birkaç yıl daha devam edecek olan yarışmada görevini sürdürmeyi düşünüyormuş.

"TV’de stand-up yapacağım"
Tabii Hülya’yı yakalayıp TNT’de yayınlanmaya başlanacak olan ve formatı sır gibi saklanan programını sormamak olmaz. Bu programın formatını Hülya Avşar kendisi yazmış. Sahneyi, dekoru her şeyi kendi çizmiş. Yapımcılığını Pelin Akat’ın üstleneceği programda sahne çadır tiyatrosu sahnesi şeklinde olacakmış. Haftada bir gün yayınlanacak olan program Hülya Avşar’ın meddah gibi bir sandalyeye oturup yapacağı stand-up gösterisiyle başlayacakmış. Ardından gelen her konuk da önce komik bir şey anlatacakmış. Dekorun bir yeri basın tribünü olarak düzenlenecekmiş ve magazin muhabirleri program boyunca bu tribüne girip çıkarak fotoğraf çekebileceklermiş. Ve her konuğa aralarında karar verdikleri tek bir soruyu sorabileceklermiş. Hayli ilginç bir projeye benziyor. Bakalım programı seyirci benimseyecek mi?

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)