Cemil İpekçi'ye saldırı

Hüseyin TÜRKER
By -
0

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, modacı Cemil İpekçi, fiili ve sözlü saldırıya uğradı.

Hizbullah örgütünün tehdidinin ardından korumayla gezen Cemil İpekçi, Bodrum'da açtığı tasarım merkezinin ardından buraya yerleşti. Ünlü modacı bir markette sözlü ve fiili saldırıya uğradı.
Cemil İpekçi'nin uğradığı saldırının ardından C.Z. isimli şahıs, ifadesine başvurulmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Saldırı üzerine açıklamada bulunan Modacı Cemil İpekçi, "Sözlü ve fiili saldırıda bulundular. Emniyet güçlerinin bana tahsis ettiği koruma tarafından müdahale edilen şahıs ifadesi alınmak üzere Bodrum Emniyeti'ne götürüldü." dedi.

CEMİL İPEKCİYE SALDIRAN ŞAHIS POLİSİ DE DARP ETTİ
Ünlü modacı açıklamasına şöyle devam etti 'Bodrum'da bu gece markette gittik, sekreterim, koordinatörüm, korumam ve arkadaşlarımla birlikte alışveriş yaparken kasti olarak arkadan gelen bir kişi, fiili ve sözlü saldırıda bulundu. Yanımda bulunan Bekir beye saldırdı ama en önemlisi ise korumama yani devletin görevlisine de saldırıda bulundu. Korumam kendisinin polis olduğunu söylemesine rağmen söyleyemeyeceğim küfürler ve hakaretler, 'Bunun da mı koruması var' diye küfürler savurdu ve korumama saldırdı. Marketten çıktıktan sonra yanındaki bayanla birlikte öğrendiğim kadarıyla eşiymiş, dışarıda son derece garip ve hakaret dolu laflarla saldırıya devam ettiler. Sonra polis ekibi geldi ve polis ekibine de saldırıldı. Polis ekibine de hakaretler, vurmalar, çarpmalar… Kavga ettiler. Şikayette bulundum, ifade vermeye gittim emniyet müdürlüğüne ama en önemlisi şu; hukukta bir boşluk var. Polise saldırıda bulunuyor, polise hakaret ediyor ve benim korumama devlet korumasına da hakaret ediyor, saldırıda bulunuluyor ve maalesef ki, 2 saat sonra serbest bırakılıyor. Beni korumam çok iyi korudu. Bende bir şey yok ama şöyle bir şey var. Eğer polislere yapılan saldırıda polisler kendini koruyamasa ve saldırıda bulunan kişi serbest bırakılırsa, polis halkını nasıl koruyabilir acaba? Bir polise hakaret ediliyor vuruluyor ve savcılık onu serbest bırakıyor o zaman halkı nasıl koruyacak polis.

Bodrum şu an çok büyük bir tehlike içinde. Çünkü şu anda Bodrum ipini koparmışların geldiği bir yer halinde ve polisin bunlara müdahale edemediği bir yer olmuş.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)