Türkücülerin 4 kadınla başkent âlemi karakolda bitti

Hüseyin TÜRKER
By -
0

ANKARA’da, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Çağan Çağlayan’ın düğününe katılan sanatçılar İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan, önceki gece bir otele çağırdıkları 4 hayat kadınından ikisini dövdükleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Nihat Doğan ifadesi alındıktan sonra serbest kalırken, İzzet Yıldızhan ise çıkarıldığımahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BİN DOLARA ANLAŞMIŞLAR
Davetli oldukları düğüne katılmak için önceki gün Ankara’ya gelen iki sanatçı, Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan, düğünün ardından odalarına telefonla 4 telekız davet ettiler. Bin dolara anlaştıkları iddia edilen telekızların daha fazla para istemesi üzerine otel odasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada İzzet Yıldızhan’ın telekızlardanM.S.ve E.Y.’yi dövdüğü iddia edildi. Otelden çıkan iki telekız, dayak yediklerini ileri sürerek iki sanatçıdan da şikâyetçi oldu.M.Y. ve E.S. sanatçı İzzet Yıldızhan’ın sarhoş olduğunu ve kendilerini döverek cinsel yönden saldırıda bulunduğunu iddia etti. Yıldızhan ve Doğan, Ankara Emniyet Müdürlüğü AhlakMasası ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgunun ardından Nihat Doğan, savcının talimatı üzerine serbest bırakıldı. Nihat Doğan, Emniyet’in arka kapısından kaçarken, İzzet Yıldızhan adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan Yıldızhan, tutuklanması istemiyle gönderildiği Nöbetçi 6. Sulh CezaMahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yıldızhan’ınmahkemede suçlamaları kabul etmediği, ünlü bir sanatçı olduğunu belirterek iftiraya uğradığı yönünde ifade verdiği öğrenildi. Yıldızhan adliyeden ayrılırken basınmensuplarına da, “İftiraya uğradım, kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil” diye konuştu. Nihat Doğan da yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dün gece konser sonrası tümkonuklarınmisafir edildiği Sheraton Otel’de dinlenmek üzere odama çekildim. Bir ara İzzet’in odasına geçtimve bayan misafirlerinin olduğunu gördüm. Daha sonra tekrar odama geçtim. Ve sabah bayanların sözde bir darp şikayeti üzerine karakola ifademalınmak üzere davet edildim. Bütün olay bu. Konunun benimle bir ilgisi yok.”

3 nikâhsız karısı, 5 çocuğu var çocukların 3’ü ise aynı yaşta
GAZETE Habertürk, İzzet Yıldızhan’ın üç nikâhsız eşinden beş çocuğu olduğu haberini 2009’da yayınlamıştı. Beş çocuğu olan İzzet Yıldızhan’ın 3 çocuğunun da 6 yaşında olması, türkücünün üç kadınla aynı dönemlerde birlikte olduğunu gösteriyor. İzzet Yıldızhan, 4 yaşında olan 3 çocuğunu 2009 yılının şubat ayında nüfus müdürlüğünde kaydettirdi. 2005’te dünyaya gelen çocuklarından Sevgi 21 Mayıs, Suriye 26 Nisan, Efe ise 26 Ekim doğumlu. 7 yaşındaki Ali, 10 yaşındaki Mustafa ve 4 yaşındaki Efe’nin annesinin adı Nilüfer Y. (40), 4 yaşındaki Sevgi’nin annesinin adı Gizem İ. (28), 4 yaşındaki Suriye’nin annesinin adı ise Ajda B. (31). Ali, Mustafa ve Efe’nin annesi Nilüfer Y., 2003 yılında mahkeme kararıyla çocuklarına babasının soyadını aldı.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)