Canlı Yayında Okan'dan Şahika'ya Teklif

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Serbest dalışlarla rekor kıran ve Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Şahika Ercümen, ‘Kral Çıplak’ programındaydı. Sponsor bulamamaktan şikayet eden Ercümen’e, Bayülgen yeni kanalları ‘on8’de program yapması için teklifte bulundu
Gecenin geç saatleri.  Salonda  İskender Paydaş’la yaptığım Cadde Sohbeti’nin deşifresiyle meşgulüm. TV8’e geçtiğinden bu yana Okan Bayülgen manyağına dönüşen, bu yüzden de haftanın beş günü televizyon izlerken uyuyakalan oğlum Yağız geldi,  o ana kadar kapalı olan televizyonu açtı. Tabii ki tv8’i ve Okan Bayülgen’i.
Saatler 02.15’i gösterdiğinde oğlum koltuğun üzerinde gözlerini dinlendirmeye alınca ‘Kral  Çıplak’ bana kaldı.
O saat diliminde Bayülgen’in konuğu, yaptığı serbest dalışlarla sadece rekor kırmayan, Guinness Rekorlar Kitabı’na bile giren Şahika Ercümen’di.
Sohbetin sonlarına doğru Ercümen, her gün saatlerce süren antrenmanları yüzünden asıl işi olan diyetisyenliği yapamadığını, dalış dersi vererek para kazandığını, rekor kırmakta sponsor bulamadığını söyleyince, Bayülgen beklemediği bir teklif yaptı serbest dalış rekortmenine.
Bayülgen, “Şubat ayında test yayınlarına başlayacak bir gençlik kanalımız var. Gel ‘on8’de program yap o zaman. Hem gençlere yaptığın sporu öğretip, aşılarsın. Yaptığı işle Guinness Rekorlar Kitabı’na girmiş güzel bir kızsın, diyetisyensin” dedi.
Canlı yayında, üstelik Okan Bayülgen gibi kolay kolay hiçbir şeyi beğenmeyen birinden iş teklifi almak, milli  sporcunun hiç beklemediği bir hamleydi.
Önce şaşırdı, sonra “Vuavvv. Aldığım en güzel teklif” dedi, ama teklifi kabul edip etmediğini  söylemedi.
Bunun üzerine Bayülgen de, “Bizde büyük kanallar gibi reyting şikesiyle kazanılmış para yok.  Biz normal para veririz sana.  Ne kadar vereceğimizi de sonra  konuşuruz” dedi.
Bakalım Şubat 2012’de test yayınlarına başlayacak MNG Holding’in tv8’den sonra ikinci kanalı olacak on8’de rekortmen dalgıç Şahika Ercümen, uğraşları arasına televizyonculuğu da ekleyecek mi?

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)