Fenerbahçe Cardozo Yerine Emenike'Yi Alacak

Gözde ÖZTÜRK
By -
0

Fenerbahçe’nin sürekli bitti dediği transfer küçük bir pürüzde iki tarafında ısrarcı olması sonucunda son nokta konularak Cardozo transferine son verildi.
Fenerbahçe’nin Benfika’nın peşin para ısrarı yüzünden Cardozo ile artık ilgilenmeyeceği ve o defterin kapatıldığı açıklandı. Cardozo yerine Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Emenike için Hasan ÇETİNKAYA Moskova’ya geçerek çalışmalara başladı.

Cardozo Yerine Emenike

Ersun Yanal’ın Cardozo ve Emenike karşılaştırması sonrasında Ersun Yanal’ın ” Cardozo 30 yaşında ve ileride bize ne kadar yararlı olacağı kesin belli değilken Emenike’nin daha genç olması ileride başka kulüplere giderek Fenerbahçeye yarar sağlar” konuşması sonrasında Aziz YILDIRIM Hasan ÇETİNKAYA’yı arayarak Cardozo transferini durdurarak Emenike ile ilgili çalışmalara başlamasını istedi.

Emenike Trasnferi Olumsuz Başladı

Başkanvekili Abdullah Kiğılı da, “Cardozo transferi durdu. Emenike ile ilgileniyoruz” açıklamasını yaparak gelişmeleri doğruladı. Bu süre zarfında Hasan Çetinkaya’nın ön görüşmesinin olumsuz olmasına rağmen S. Moskova takımı tekrar görüşmek isteğini iletmesi ile transfere daha da yoğunluk verildi.

Cardozo “Diğer Teklifleri Değerlendireceğim”

Cardozo bu transferin bitme noktasına gelmesi üzerine basına açıklama yaparak diğer teklifleri de değerlendirmeye başlayacağını söyledi. Cardozo “Günlerdir görüşmeleri dikkatle izliyorum. Şimdilik sakinliğimi koruyorum. Bu transferin gerçekleşmemesi halinde yoluma devam edeceğim. Fenerbahçe dışında da teklifler var. Menajerimle her olasılığı masaya yatırdık. Benim için en iyisi ne olacaksa onu yapacağım” dedi.


Fenerbahçe Cardozo Yerine Emenike'Yi Alacak

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)