Barış Arduç ve Gupse Özay Evleniyor! Tarih Açıklandı!

Hüseyin TÜRKER
By -
0

BARIŞ ARDUÇ VE GUPSE ÖZAY EVLENİYOR! TARİH AÇIKLANDI!
2014 Kasım'ından beri aşk yaşayan çift sürekli gündemde. Yakışıklı oyuncu Barış Arduç 2015 yazında baş rolünü üstlendiği Kiralık Aşk dizisinde hayranları tarafından çok sevildi. Dizinin hayranları Arduç'u Özay'la yakıştıramıyorlardı. Arduç'un adı partneri Elçin Sangu ile sürekli anılmaya başlandı. Deliha filminde tanışan ve o günden beri aşk yaşayan Özay ve Arduç çiftinin tekrardan ayrıldı haberleri dedikodusu çıktı. Bu haberlerin doğruyu yansıtmadığını bildirmek isteriz.
Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de görüntülenen çift beraber tatil yapıyor. Barış Arduç'un sevgilisi Gupse Özay Deliha 2 filmi için hazırlıklara başladı. Film öncesi Özay sevgilisi Arduç ile beraber stresini Çeşme'de atıyor. Deliha filminin birincisinde Arduç ve Özay birlikteydiler fakat ikinci filmde Barış Arduç sevgilisinin yöneteceği filmde olmayacak. Arduç yeni bir sinema projesinde yer alacak. İkilinin geçtiğimiz aylarda evlenecek haberleri çıkmıştı. Henüz ikiliden bir açıklama gelmedi fakat çıkan haberlere göre çift bu yaz sonunda evleniyor. Düğünün nasıl olacağı hakkında da bilgiler var.
2016'nın Eylül ayında Barış Arduç sevgilisini ailesiyle tanıştırmıştı. Mart başında da kendisi Özay'ın ailesine ziyarete gitmişti. Ünlü çiftten yeni haber var. Ünlü çiftin yakın çevresine göre ikili bu yaz sonu nikah masasına oturacak. Henüz tarihi net olmayan nikahın haberi ilk Özay'ın İzmir'de yaşayan ailesine verildi. Gupse Özay'ın ailesinden onay alan Arduç törenle ilgili detayları sevgilisi Gupse Özay'a bıraktı. Nikah töreniyle ilgili üç yer düşünülüyor. Düşünülen yerlerden birinci yer İstanbul, ikinci yer Özay'ın ailesinin yaşadığı İzmir, üçüncü yer ise Barış Arduç'un ailesinin bulunduğu Sapanca. Henüz çiftin düğününün tarihi ve mekanı netleşmezken, netleşince herkese açıklayacakları iddia edildi.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)