Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan Yeni Dizi Arıza ile Ekranlara Dönüyor!

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan Yeni Dizi Arıza

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan Show Tv'nin yeni dizisi Arıza'da başrol oynayacaklar. Başrolünde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın bulunduğu dizinin yapımcılığını O3 Medya üstleniyor. Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş'ın hayranları Arıza dizisinin oyuncu kadrosunu ve konusunu araştırmaya başladı.
Arıza dizisinde Tolga Sarıtaş'a Ayça Ayşin Turan eşlik edecek. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan bulunduğu Arıza dizisinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği iddialı dizinin senaryosunu Ozan Aksungur kaleme alıyor.
Show Tv aksiyonlu bir dizi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin cast çalışmaları yapım şirketi tarafından sürdürülüyor. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ile anlaşan yapım şirketi diğer oyuncular için cast ajanslarıyla görüşmeleri sürdürüyor.
Çekimlerine ağustos ayında başlanması planlanan dizi eylül 2020'de Show Tv'de yayınlanacak.

Arıza Oyuncu Kadrosu

Tolga Sarıtaş

Tolga Sarıtaş Yeni Dizi Arıza

Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aslen Sivaslı olan Sarıtaş, liseyi bitirdikten sonra oyunculuğa yönelmiştir. Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda bazı tiyatro oyunlarında oyunculuk yapmıştır. 2009 yılında yardımcı oyuncu olarak Bahtı Kara adlı sinema filmi ile seyirci karşısına çıkan Tolga Sarıtaş, Muhteşem Yüzyıl dizinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle oyunculuk kariyerinde önemli bir adım atmıştır. Canlandırdığı karakter ile büyük beğeni toplayan oyuncu tüm Türkiye'de tanınır hale gelmiştir. 2015 yılında Kanal D'nin iddialı yaz dizisi Güneşin Kızları'nda başrol oynayan Tolga Sarıtaş daha sonra Star Tv'de yayınlanan Söz dizisinde Üsteğmen Yavuz karakterine hayat vermiştir. Kısa sürede oyunculuk serüveninde büyük başarılar elde eden Tolga Sarıtaş 1.77 metre boyunda, 75 kilo ve ikizler burcudur.

Ayça Ayşin Turan

Ayça Ayşin Turan Yeni Dizi Arıza

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 yılında Sinopta'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitimini sürdüren oyuncu birçok dizide rol amıştır. Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda oyunculuk eğitimi alan Ayça Ayşin Turan'ın oyuncu koçluğunu Ferit Selçuk yapmaktadır. Ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı’nda da eğitim almıştır. 2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde canlandırdığı Gülfem karakteriyle televizyona adım atan Turan, asıl çıkışnı Karagül dizisinde canlandırdığı Ada karakteriyle yapmıştır. Oyunculuk kariyeri boyunca Altınsoylar, Meryem, Hakan: Muhafız, Zemheri gibi pek çok başarılı projede yer almıştır. Kısa sürede oyunculuk serüveninde büyük başarılar elde eden Ayça Ayşin Turan 1.67 metre boyunda, 47 kilo ve akrep burcudur. 

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)