Aslı Enver ve Kerem Tunçeri Aşk Yaşıyor!

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Aslı Enver ve Kerem Tunçeri Aşk Yaşıyor

Dört yıl boyunca şarkıcı Murat Boz'la devam eden ilişkisini Aslı Enver kısa bir süre önce bitirmişti. İlişkisinin bitişi ardından Aslı Enver gönlünü eski basketbolcu Kerem Tunçeri'ye kaptırdı. Yaklaşık bir aydır birliktelikleri devam eden Aslı Enver ve Kerem Tunçeri ikilisi ilişkilerini şimdilik gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.
Geçtiğimiz yaz dört yıllık ilişkisi olan Murat Boz'la yollarını tamamen ayıran Aslı Enver'in yalnızlığı bitti. Güzel oyuncu Kerem Tunçeri ile yeni bir aşka yelken açtı.
Kanal D de yayınlanan magazin programı 2. Sayfa'nın özel haberine göre Aslı Enver gönlünü Kerem Tunçeri'ye kaptırdı ve çift ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor.
Aslı Enver ve Kerem Tunçeri yaklaşık bir ay önce ortak arkadaşlarının düzenlediği bir ev partisinde tanışmış ve partide başlayan arkadaşlıkları gün geçtikçe aşka dönüşmüş. Koronavirüs salgını nedeniyle ikili ilişkilerini telefon üzerinden yürütüyor. Karantina sürecinde sık sık telefonla birbirlerini arayan Aslı Enver ve Kerem Tunçeri ilişkilerinin şimdilik gizli kalmasını istiyor.
Birkaç ay önce oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir görüşmesi olan Aslı Enver iki kez yemeğe çıktıktan sonra ortak nokta bulamayınca görüşmeme kararı almıştı.

Aslı Enver Kimdir?

10 Mayıs 1984 yılında İngiltere Londra'da dünyaya gelen Aslı Enver'in asıl adı Aslıay Enver’dir. 12 yaşına kadar İngiltere’de yaşayan Aslı Enver 3 kardeşi, anne ve babası ile birlikte İstanbul’a yerleşmiştir. Liseyi Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde bitiren genç oyuncu daha sonra Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünü okuyarak Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2007 yılında Mine Ergun karakterine hayat verdiği Kavak Yelleri dizisiyle parlayan güzel oyuncu 2012 yılında meslektaşı Birkan Sokullu ile evlenmişti. Aslı Enver'in Birkan Sokullu ile olan evliliği kısa sürmüş 2015 yılında çift boşanmıştı.

Kerem Tunçeri Kimdir?

14 Nisan 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kerem Tunçeri Türk milli takımı ve Efes Pilsen’de oyun kurucu pozisyonunda oynayan bir basketbolcudur. Galatasaray’da yetişen Kerem Tunçeri kendini gösterdikten sonra 1999 yılında Avrupa Basketbol Şampiyonası’na Orhun Ene’nin arkasında yedek oyun kurucu olarak Orhun’u dinlendirmek üzere milli kadroya girmiştir. Fakat şampiyonada Orhun Ene’nin sakatlanması üzerine tüm sorumluluk Kerem Tunçeri’nin üzerine kalmış ve genç yaşına ve toyluğuna rağmen çok başarılı bir turnuva geçirmiştir. Türk basketbolunun unutulmaz isimlerinden Kerem Tunçeri Kasım 2016'da basketbolu bıraktığını duyurdu.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)