Can Yaman ve Özge Gürel'in Yeni Dizisi Bay Yanlış Ne Zaman Başlayacak?

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Can Yaman ve Özge Gürel'in Yeni Dizisi Bay Yanlış Ne Zaman Başlayacak

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Bay Yanlış’ın ne zaman başlayacağı hayranları tarafından konuşulmaya başlandı. Daha önce Dolunay dizisinde partner olarak izlediğimiz Özge Gürel ve Can Yaman ikilisi bir kez daha yaz dizisi konseptiyle hayranlarıyla TV ekranında buluşacak.
Dizinin yapımcılığını üstlenen Faruk Turgut dizinin hazırlık sürecini tamamladı. Duyurulduğu günden itibaren merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu oluşturuldu. Dizinin başrolünde Can Yaman ve Özge Gürel bulunurken dizinin kadrosunda Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Lale Başar, Cemre Gümeli, Sarpcan Köroğlu, Anıl Çelik, Serkay Tütüncü, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Suat Sungur ve Taygun Sungar gibi birbirinden başarılı isimler de yer alacak. Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturacağı ve senaryosunu Aslı Zengin ile Banu Zengin’in birlikte kaleme aldığı “Bay Yanlış” dizisi Fox  Tv’de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Çekimleri çok yakında İstanbul’da başlayacak olan dizide Can Yaman Özgür karakterine hayat verirken Özge Gürel ise Ezgi karakterine hayat verecek. Yazın seyircisine keyifli anlar yaşatacak romantik komedide Özgür zengin fakat salaş bir hayatı olan, aşka inanmayan bir barmen olarak Ezgi ise yaşadığı yanlış ilişkilerden bıkmış, düzgün bir ilişki yaşayıp evlenmek isteyen bir karakter olarak karşımıza çıkacak.
Ezgi’nin başarılı ilişkileri olmadığını gören Özgür, Ezgi’ye uzmanlık  yapmaya başlayacak. Ezgi’nin hoşlandığı kişiyi elde etmesi için ona taktikler verecek olan Özgür aynı zamanda Ezgi’nin komşusu. Özgür’ün Ezgi ile zaman içerisinde neler yaşayacağını “Bay Yanlış” dizisinde izleyeceğiz.
Can Yaman ve Özge Gürel'i yeniden buluşturan dizinin ekibi koronavirüs salgınıyla ilgili yeni bir gelişme olmazsa 28 Mayıs'ta sete çıkarak çekimlere başlamayı planlıyor. Dizinin ayın 21'inde ise afiş çekiminin yapılması planlanıyor. Dizinin 3. Bölümünün Bodrum ve Köyceğiz bölgesinde geçeceği öğrenildi.
Çekimleri çok yakında başlacak olan Bay Yanlış haziran sonuna doğru Fox Tv’de izleyicisiyle buluşacak.

Özge Gürel (Ezgi)

Özge Gürel Bay Yanlış dizisinde Ezgi karakterine hayat verecek.
özge gürel bay yanlış

Can Yaman (Özgür)

Can Yaman Bay Yanlış dizisinde Özgür karakterine hayat verecek.
can yaman bay yanlış


Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)