Çağatay Ulusoy Yeni Dizisi Barbaros ile Ekranlara Dönüyor!

Hüseyin TÜRKER
By -
0
Çağatay Ulusoy Yeni Dizisi Barbaros ile Ekranlara Dönüyor!

Son olarak Netflix'in başarılı Türk dizisi Hakan Muhafız'da başrol oynayan Çağatay Ulusoy TRT 1'in yeni dizisi Barbaros ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.
TRT 1'in yeni iddialı dizisi Barbaros için uzun zamandır çalışmalar sürüyor. 2020 yılı içinde yayına girmesi planlanan dizi için birçok oyuncuyla görüşmeler tamamlandı. Birçok ünlü isimle görüşen Es Film Barbaros için Çağatay Ulusoy ile el sıkıştı.
TRT 1 Diriliş Ertuğrul'dan sonra güçlü dönem dizisi Barbaros için hazırlıkları sürdürüyor. Koronavirüs sonrası sete çıkmayı planlayan dizi ekibi son hazırlıkları yapıyor.

Barbaros dizisinin erkek başrolü için Çağatay Ulusoy ile anlaşan yapım şirketinden kadın başrol için henüz bilgi gelmedi.
Güçlü bir dönem dizisi olacak olan dizinin senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz gibi güçlü isimler kaleme alacak. Herhangi bir değişiklik olmazsa Barbaros dizisinin yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler oturacak.
Son yılların en prodüksiyonlu işi olacak olan Barbaros dizisinin en geç eylül ayında yayınlanması planlanıyor.

Barbaros Dizisinin Konusu Ne?

Barbaros dönem dizisi olması nedeniyle adı nedeniyle konusunun Kaptan-ı Derya olarak anılan Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatı olacağı tahmin ediliyor.

Barbaros Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Barbaros dizisinde yapım şirketinin anlaştığı tek isim şimdilik Çağatay Ulusoy. Çağatay Ulusoy'un dizide Kaptan-ı Derya olarak anılan Barbaros Hayrettin Paşa’yı canlandıracağı tahmin ediliyor. Es Film TRT 1'in Diriliş Ertuğrul'dan sonra çekeceği dev prodüksiyonlu yeni dizi Barbaros için Çağatay Ulusoy ile prensipte el sıkıştı.

Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılı İstanbul doğumludur. 
2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olmuş, 2011 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında Türkiye'yi temsil ederek yakışıklılığı ile gündeme oturmuştur. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim gören Çağatay Ulusoy aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almıştır.
çağatay ulusoy

Usta isimlerden olan Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk eğitimi alan yakışıklı oyuncu 2011'de Show Tv'de yayına giren "Adını Feriha Koydum" dizisinde Hazal Kaya ile başrol oynayarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. "Adını Feriha Koydum" dizisinde oynadığı Emir Sarrafoğlu karakteri ile büyük popülerlik yakalayan Çağatay Ulusoy dizilerin aranan başrolü haline geldi.
çağatay ulusoy barbaros

Çağatay Ulusoy'un Oynadığı Diziler

  • Barbaros - 2020 (TRT 1) Yakında
  • Hakan: Muhafız - 2018 (Netflix)
  • İçerde - 2016-2017 (Show Tv)
  • Medcezir - 2013 (Star Tv)
  • Adını Feriha Koydum - 2011 (Show Tv)

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)