Çatı Katı Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Bomba İsimler!

Hüseyin TÜRKER
By -
0
furkan andıç çatı katı

Mia Yapım'ın Kanal D için hazırladığı yeni dizisi Çatı Katı'nın hazırlıkları sürüyor. Hercai dizisinin yapım şirketi Mia Yapım'ın patronu Banu Akdeniz'in Kanal D için hazırladığı merakla beklenen yeni dizisi Çatı Katı'nın çekim hazırlıkları devam ediyor.
Kanal D için hazırlanan iddialı yaz dizisi için Furkan Andıç ile yapım şirketi anlaştı. Henüz kadın başrol açıklanmasa da Sevda Erginci ismi konuşuluyor. Henüz Sevda Erginci'nin Çatı Katı dizisinin başrol kadın oyuncusu olup olmadığı belli değilken Furkan Andıç kesin olarak dizinin erkek başrolü olarak imzayı attı. 
Hercai dizisiyle büyük başarı yakalayan ve 2 sezondur diziyi sürdüren Mia Yapım'ın patronu Banu Akdeniz yeni dizisi Çatı Katı'nın çalışmalarını hızlandırdı. Dizinin senaryosunu Saygın Deliba, Fethi Kantarcı ve Barkın Şenüren kaleme alıyor. İlk bölümlerini Barış Yöş'ün yöneteceği dizinin çekimlerine haziran ayının ikinci haftası başlanması planlanıyor. Barış Yöş'ün dizinin tutması halinde eylül ayında Hercai'nin yeni sezonu başlaması ile birlikte yeniden Hercai'ye geçeceği beklenirken Çatı Katı dizisinin kışın devam etmesi durumunda yönetmen koltuğunda kimin oturacağı belli değil. Ateşböceği, Kiralık Aşk, İlişki Durumu: Karışık gibi birçok yaz dizisinin yönetmen koltuğunda oturan başarılı yönetmen Barış Yöş Çatı Katı'nın ilk 12 bölümünün yönetmen koltuğunda oturması düşünülüyor.
Proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği Çatı Katı'nın kadrosunda Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran ve Renan Bilek gibi isimler de var. Çatı Katı konusu henüz tam olarak belli değilken Yeşilçam tadındaki iddialı senaryosuyla tam bir yaz dizisi olacak. Yeşilçam tarzı bir dizi olacak olan Çatı Katı dizisinin hazırlıkları devam ederken dizinin temmuz başına doğru Kanal D'de yayınlanması planlanıyor. 

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)