Bay Yanlış Final mi Yapacak? Bay Yanlış Bitiyor mu?

Hüseyin TÜRKER
By -
0

Bay Yanlış final

Fox Tv'nin 2020 yaz sezonu için Gold Film'e yaptırdığı Bay Yanlış dizisinin geleceği ne olacak merak ediliyor. Dizinin hayranları Bay Yanlış'ın kışın devam edip etmeyeceğini araştırıyor. 

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in bulunduğu Bay Yanlış dizisi kışın devam edecek mi soruları sorulmaya başlandı. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisi ekranda büyük bir uyum yakaladı. Ünleri Türkiye sınırı aştı. Birçok dünya ülkesinde dizi yayınlandığı gün gündem oluyor. 

Can Yaman ve Özge Gürel'in hem Türkiye'deki hayranları hemde yurt dışındaki hayranları dizinin akıbetini araştırıyor. Bay Yanlış dizisinin kışın devam edip etmeyeceği konusunda hayranlar açıklama bekliyor.

Fox Tv'nin kış için prime time planlaması ise şöyle:

Pazartesi - Yasak Elma

Salı - Baraj

Çarşamba - Öğretmen

Perşembe - Mucize Doktor

Cumartesi - Zümrüdüanka 

Pazar - Savaşçı

Fox Tv'de bu yaz yayına başlayan Sen Çal Kapımı dizisi için kanal kışın devam etmesini düşünürken, Bay Yanlış için henüz karar vermedi. Sen Çal Kapımı dizisi Bay Yanlış'tan daha yüksek reyting alarak devam etme olasılığını yükseltiyor. Bay Yanlış cuma günü yayında kalarak kış sezonuna girerse reyting mücadelesinde kaybeden yapım olma olasılığı çok yüksek görünüyor. Babil, Ramo, Arka Sokaklar, Hercai, Payitaht Abdülhamid, Kırmızı Oda gibi güçlü yapımlarla reyting yarışına girmesi durumunda kaybeden büyük olasılıkla Bay Yanlış olacaktır. Kanalın yayın programında boş olan tek gün Cuma ve şuan elinde fazladan bir dizisi var. 

Bay Yanlış birkaç bölüm içinde reyting değerini koruyamaz ve 4,00 reyting altına düşerse kanal tarafından yayından kaldırılma kararı alınması kesin görünüyor. Şimdilik kanal ve yapım şirketinden gelen resmi bir açıklama yokken ihtimaller üzerine dizi reyting nedeniyle final yapacak gibi gözüküyor.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)